Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ennnn

Jak on mogl tak zrobic

Polecane posty

Gość Ennnn

Witam. Jestem ze swoim chłopakiem rok, dokładnie to minął nam rok 3 dni temu. On jest typem że woli w domu posiedzieć, ale też nie dokońca bo np z kumplem jak go poprosi pojedzie tu czy tam, pomóc mu w czymś... Ok mniejsza z tym, zapytałam co on na to żeby w rocznice związku wyjść do kina... stwierdził ze nie lubi kina, to prawda nie lubi ok. Pracuje po 10 lub 11 godzin jest zmeczony, prowadzi wlasną firme budowlaną w której tez pracuje jak normalny pracownik. Dziś jest ten dzień chłopaka, wczoraj polatałam po necie, znalazłam fajną promocje Hotel 4 gwiazdkowy, w górach, spa, basen... pomyślałam że czemu by nie wyjechać na trzy dni odstresowałby się, i odpoczął a przy okazji bylibysmy troche wiecej czasu raz i rocznica nałozyła by się z dniem jego, ale on stwreidził że ma prace i nie może.. wiem ze gdyby chciał to by mógł jak ma czasem inne plany to rezygnuje z pracy choc wiem ze tego nie lubi ale wtedy jakoś jeden dzien daje rade opuscil prace. To był nasz dzien trzy dni temu i teraz jest dzisiaj jego, dlaczego odmówił? mówiłam ze strasznie mi zalezy. Dodam iż zaprosił mnie tydzien temu na chrzciny dziecka swojej siostry pod koniec przyszlego miesiaca, znam jego mame, rodzine itp. Chce jechać do rodziny razem wiec czemu odmaiwa mi jak naprawde zalezy mi na tym. Poczułam się żle gdy nie przyjął mojego prezentu... co robić? czemu tak sie zachował?

Gość trup w szafie
jego zapytaj

Gość gość
Poczułam się żle gdy nie przyjął mojego prezentu   piszesz jakbyś już wykupiła i zapłaciła, a czuję w kościach, że on by miał jednak partycypować w kosztach :-)

Gość ela10985763487324
ja pracuje w firmie budowlanej i ujme to tak, zależy co robi, ale najczęściej luz jest dopiero zimą a teraz póki jeszcze są dodatnie temperatury to każdy odpowiedzialny człowiek pracuje jak najwięcej, bo ze zleceniami jest tak że czasem są a czasem ich nie ma. ludzi też trzeba dopilnować, bo najczęściej jest tak, że jak szefa nie ma to nie spieszą się z pracą. a może terminy go gonią bo ma podpisaną umowę, że musi skończyć w określonym czasie a jak nie to kary umowne. zapytałaś się go na spokojnie jak to dokładnie jest z tą pracą, dlaczego nie może jechać? jest też taka opcja że nie czułby się dobrze na takim wyjezdzie. mój narzeczony namawiał mnie na wizyte w spa ale to nie moja bajka, źle bym się tam czuła i tyle.

Gość gość
Ja nie lubię wyjeżdżać z domu i takiego prezentu też bym nie przyjęła. Jeżeli już wpłaciłaś pieniądze, to spróbuj je jakoś wycofać.

Gość Ennnn
To ze on jest piecuchem domowymto wiem, ale wiem ze jak go o cos kolega poprosi to potrafi czasem zrezygnowac dla kumpla z pojechania do pracy, wiem moze boi sie ze bez jego nadzoru cos sie wydarzy ale bez przesady ile rzy tak bylo ze jechali bez niego pracownicy. Jak uważacie skoro nie przyjał takiego prezentu, kupić mu coś z okazji jego dnia czy nie?

Gość gość
beznadziejmy facet i tyle, zamiast sie cieszyc, ze dziewczyna sie stara, organizuje itp. to on jeszcze foszy;/ kobieto znajdz sobie faceta, który Cie doceni i bedzie szanował

Gość ej a pokaz ten hotel
gdzie ta promocja, bo szukam czegoś w tym stylu :p

Gość Ennnn
eholiday...