Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMARTA29

Czy to ciaza

Polecane posty

Gość gośćMARTA29

Witam, mam PYTANIE. mialam cykle co 26dni lub co 29, w czerwcu mialam 12miesiaczke,25 kochalam sie z partnerem ale on chyba specjalnie skonczyl we mnie tak ze nie wiedzialam i stwierdzil ze mi zrobil dziecko gdy zajechal 1lipca ,1lipca tez bylo zblizenie, i 5lipca.dostalam potem okres slabszy niz zawsze w lipcu,sierpniu i wrzesniu rano poleciala krew i wieczorem a potem plamienie nastepny dzien, przez dwa miesiace chcialo mi sie ciagle spac, od 2tyg zacza mi brzuszek jakby sie wiekszy robic i biodra jakby mi sie poszezyly, ciagle boli mi krzyz (14 lipca wyladowalam na pogotowi bo kregoslup czy tam dysk sie wysuna) jakos od ok 2tyg spodnie w pasie sa mi ciasniejsze ,jak lerze na brzuchu to mi boli odrazu podbrzusie kolo pepka jakby jakies skurcze i odrazu bol krzyza.normalnie czuje jakby cos mi sie w brzuchu ruszalo a jak siedze to w spodniach czuje ucisk bulgotanie w brzuchu i bol krzyza

Gość gość
Nie dość, że infantylna to jeszcze półanalfabetka. :o

Gość gośćMARTA29
Czy to mozliwe by bylo ze jestem w ciazy z powyzszym majac regularne raptownie krwawienia miesieczne?.Zawsze CYkle mialam co 26dni lub co 29dni a lipiec sierpien wrzesies wypadaja co 28dni. Gdybym byla w ciazy to wg okresu z 12czerwca bylby 15tydz ciazy.Prosze o szybka odp

Gość gość
Regularne raptownie krwawienia? :o Czy Ty w ogóle rozumiesz co piszesz?

Gość gośćMARTA29
Dodam jeszcze ze od jakiegos niecalego msca jesc ciagle mi sie chce,wyglad twarzy-male pryszczyki poginely i twarz zrobila sie tj. Nie bylo widocznych zmarszczek 2 miedzy gurnymi katami ust a zawsze byly widoczne

Gość gość
A czy moglabys to przetlumaczyc na polski? I w skrocie prosze...

Gość gośćMARTA29
Tak regularne miesiaczki mam od lipca sierpnia wrzesnia,3ostatnie miesiaczki co 28dni jak nigdy,zawsze mialam je rezlugulowane i byly co 26dni lub 29dni,

Gość gość
Jaka Ty jesteś tępa. :o

Gość gośćMARTA29
Sory za haotyczne pisanie,ale pisze z kom. I tel sie zawiesza!moje pytanie brzmi.CZY TO MOZLIWEBY BYLO ZE JESTEM W CIAZY GDY MIALAM OKRES?? Dodam, ze brzuch mi sie zaokraglil i biodra!!Nie dam rady ani lezec ani spac na brzuchu bo odrazu brzuch boli i krzyz.Od ok poltora tyg w brzuchu czuje jaby cos mi sie wiercilo w srodku .Spodnie w pasie zaczely mi sie coraz ciasniejsze robic.

Gość gośćMARTA29
Miesiaczke normalna mialam 12czerwca,kochalam sie z partnerem 25go czerwca, 5lipca i pifrwszego lipca.CZY BY BYLO MOZLiwe ze majac potem okres od tamtej pory jestem w ciazy i nie wiem tego bo mialam okres, wczoraj na necie wyczytalam ze moga byc w ciazy krwawienia

Gość gośćMARTA29
Pytam powaznie.Mozliwe ze jestem w ciazy??dodam ze mialam jeszcze plamienia jedödniowe brazowe tak gdzies 4dni przed okresami ostatnimi a nigdy wczesniej takich sytuacji nie mialam.kobietki odp bo juz panikuje tymbardziej ze mialam rtg2 robione i 1 ciaze poltora roku temu poronilam samoistnie i nastepna ok 3,5 lat temu.mam juz syna prawie siedmioletniego.

Gość gość
Ty tepa dzido zrob test. .tu jasnowidzem nikt nie jest.

Gość gość
W takiej sytuacji robi się test ciążowy albo beta hcg z krwi i sprawa jasna.

Gość gość
Podejrzewam, że Twój siedmioletni syn jest mądrzejszy od Ciebie. :o

Gość gośćMARTA29
Testom z moczu to ja od ponad poltora roku nie wierze bo mi zle wychodzily.IDE DO GINEKOLOGA I Z GLOwy:) ps-a pewnie ze mam synusia madrego

Gość gośćMARTA29
Bylam u gina.Zbadala wziernikiem i recznie i powiedziala ze wszystko w porzadku:) A jak boli brzuch i krzyz jak sie lerzy na brzuby by lezec na boku, i tyle z tego mam,a nie powinna wyslac na usg jamy brzusznej?

Gość gość
Może od razu rezonans i markery nowotworowe? :o Ginekolog nie jest od bólu brzucha i krzyża.

Gość gośćMARTA29
Ale jak bylam z synem w ciazy to gin wyslal na usg, a teraz chodze do innego ginekologa,i dziwi mnie jedno ze tylko na fotelu badala :/ ale nic ginekolog nie mowilam ze podejzewam ciaze,zbadala tylko na fotelu wieziernikiem i sprawdzala recznie czy jajniki i podbrzusie nie boli a ja dalej czuje ze cos mi w brzuchu sie wierci a miesiaczke powinnam dzisiaj dostac i jej nie ma

Gość gość
Wykryłby ciążę lekarz po takim badaniu ręcznym.

Gość gość
Podbrzusze debilko!

Gość gośćMARTA29
z vaginy czasem wyziera mi wielki rogaty łeb

Gość gośćMARTA29
liczba w nicku to moje IQ