Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZ9

Czy szczupłe osoby tez maja faldy na brzuchu

Polecane posty

Gość XYZ9

Jak w temacie.Czy szczupłe/chude osoby tez maja faldy na brzuchu kiedy siedzą?Nie mowie o lawinie fald, ale o lekkich faldkach.

Gość mango papaya
każdy ma nawet jak się ma płaski brzuszek taki jak ja :P

Gość XYZ9
I też taka lekka fałdka opiera Ci się na spodniach? ;P Zastanawiam się, bo właśnie niedawno udało mi się sporo zrzucić i wrócić do wagi sprzed daaawna, ale nie pamiętam, czy wtedy miałam fałdki czy nie i czy to że teraz mam lekką jest efektem tego, że byłam jeszcze niedawno okrągła.

Tak, te fałdy są normalne. W końcu ta skóra ma być naciągnięta jak stoisz zupełnie wyprostowana, a nie pozwijana :P

Gość mango papaya
o matko nic mi na spodniach nie wisi i się nie opiera. Mój brzuch ma seksowną bliznę niteczkę a tak ogólnie jest płaski

Gość XYZ9
To dobrze, dzieki za odpowiedzi ;) Juz myslalam ze czeka mnie odchudzania ciag dalszy ;)

Daj spokój, jak ktoś ma umięśniony brzuch to może i jest płaski, ale zwyczajnie szczupła osoba zawsze będzie mieć zwiniętą skórę jak usiądzie i się przygarbi :P

Gość XYZ9
Nie no ja nie mówie oczywiscie o opieraniu sie faldy tluszczu ;) ale siedząc lub schylając się takie lekkie zaokrąglenia

Gość gość
mam wklesly brzuch i zadnej faldy jak siedze. ale t otrzeba wazyc mniej niz 50 kg i miec wiecej niz 170 cm grubasy 🖐️ a nie wmawiac sobie,ze sie jest szczuplym i liczyc faldy na obtluszczonym brzuchu

Gość XYZ9
Dla mnie po zrzuceniu masy kg nawet taka mała fałdka nie jest rzeczą zasmucającą. Pytam z ciekawości i nie widzę powodów do wyzywania mnie od grubasów ;) Byłam grubasem, ale nie jestem, a wzrostu się nie wybiera :) Tak więc dziękujemy za opinię "miłemu" gościowi