Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsze miejsca na poznanie kogoś

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio nasuwają mi się wnioski na temat tego, gdzie najlepiej kogoś fajnego poznać.Jestem singielką i oto moje obserwacje: -praca/studia fajnie bo można często się widywać i jest o czym rozmawiać na początku, ale w wypadku zerwania jest totalna lipa, kolejny minus- każdy plotkuje o waszym życiu -imprezy niby pełno szans na poznanie kogoś, szczególnie gdy mieszka się w dużym mieście, ale też jest pełno w takich miejscach cwaniaków i lanserów, noo i oczywiście panów, liczących na łatwy seks;/ -znajomi super sprawa, naturalne poznanie kogoś "niby przypadkiem", widzi się kogoś w "naturalnym środowisku", można ocenić jaki ma stosunek do ludzi, jak się zachowuje w towarzystwie -kursy, kluby zainteresowań dobre miejsce na poznanie osoby o podobnych zainteresowaniach, ciekawe spędzenie czasu, w sumie minusów nie widzę Internet-złoooo, pełno oszustów i w dodatku umawia się człowiek na pierwsze spotkanie w ciemno;/ Jakie są wasze spostrzeżenia?

Gość trup w szafie
pudelek :P, :P, :P

Gość gość
Masz racje, ja też dużo osób tak poznawałam co śmieszniejsze, mojego drugiego męża udało mi sie spotkać w restauracji kiedy czekałam na obiad a dzieci bawiły sie w parku rozrywki http://www.parkrodzinka.pl/ niby nic a jestesmy ze sobą od 5 lat i cieszę się, że tak sie stało. Nie ma najlpeszych i najgorszych miesjsc, kwestia tego na kogo trafisz.