Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztargnieta

musze byc chora

Polecane posty

Gość roztargnieta

hejka forumowiczki, na co mozna zachorowac az na 2 tyg? potrzebuje wziac wolne z pracy na dwa tyg a nie mam juz urlopu. Musze znalezc chorobe ktora doktor nie sprawdzi a da mi chorobowe. z gory bardzo dziekuje. Sprawa jest powazna inaczej bym sie w to nie bawila.

Gość roztargnieta
UPUP

Gość gość
bol glowy lub choroba psychiczna - najtrudniej zdiagnozowac

Gość gość
Umyj glowe i wystaw przez okno na 10 min.;)

Gość gość
dokladnie wez prysznic i usiadz przy otwartym oknie, spij przy otwartym oknie - rano na bank chora bedziesz bo teraz moce zimmmne

Gość gość
korzonki - nie do zdiagnozowania :)

Gość gość
ja kiedys tak zrobilam ze powiedzialam ze mam zawroty glowy, omdlenia, nudnosci, glowa mnie boli jestem slaba i ospala

Gość roztargnieta
Jak umyje glowe i wystawie przez okno - to zchoruje a ja wlasnie nie chce zachorowac... miewam czeste migreny , wtedy wymiotuje i wszystko jest nadwrazliwe denerwuje mnie zapach, swiatlo dzwieki i tak sobie myslalam aby na to zrzucic - ale az 2 tyg. myslicie ze to dobry pomysl... chce zwrocic uwage na to ze pracuje przed komputerem przez 8 godzin.

Gość roztargnieta
korzonki to beda chcieli dalej badac a ja musze wyjechac z kraju w ktorym mieszkam na 2 tyg.

Gość gość
daj w lape, juz cos ci tam znajda ;)

Gość gość
aj przepraszam, nie doczytałam postu.. ja bym pewnie powiedziała, że ogólnie jestem osłabiona, albo że mam bóle korzonek / żołądka które prowadza do wymiotow i wgl :p albo depresja:p duuzo jest możliwości/ a może lekarka jest na tyle fajna ze da rade przedstawić sprawę szczerze?

Gość roztargnieta
Lekarke mam bardzo fajna - da sie z nia dogadac mam problem z kolanem i chciala mi dac wolne na dwa tyg... ale to chodzi o mojego pracodawce :/

Gość gość
no to zapomnij zaden lekarz nie da ci zwolnienia az na dwa tygodnie jak nie bedzie objawow choroby- moze jedynie wyslac dac skierowanie na badania ale to nie wiaze sie ze zwolnieniem w ostatecznosci moze tez dac skierowanie do szpitala wiec jestes w czarnej d***e

Gość roztargnieta
Tu sie z toba nie zgodze zalezy jaki lekarz. Chdzi o to ze ja musze miec konkretny powod a nie bol kolana - chodze teraz to bede chodzila pozniej... myslalam zeby zgonic na bol glowy.. jak by nie bylo pracuje przed komputerem 8 godzin dziennie przez 5 dni w tyg. plus moje migerny. Ehh ale czy to wystarczajaco dobry powod.

Gość gość
korzonków się nie diagnozuje. moj ojciec ma z tym problem. idzie do lekarza i mowi co mu jest - potworny bol, nie moze sie podniesc, przekrecic itp.lekarka mu tylko przepisuje dorazne srodki przeciwbolowe i mija i tak do kolejnego ataku.

Gość roztargnieta
moze faktycznie na te korzonki zgonie... dzieki dziewczyny bede cos musiala wymyslec :)