Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozebralam sie przed chlopakiem a on niechcial sexu ani nic

Polecane posty

Gość gość

Spędziliśmy kilka nocy ,po którejś z kolei zaczęliśmy się namiętnie całowaĆ z rana w łóżku,ja się rozebrałam i wogóle napaliłam..a on do mnie ŻE DLA NIEGO TO WAŻNE,I ŻE CHCE SIĘ LEPIEJ POZNAć..myslałam ze spalę się ze wstydu..bo mialam wrażenie że chodzi nam o to samo,..,teraz on codziennie do mnie nawala sms,tel,email a ja niewiem co mu odpowiedziec tak mi glupio

Gość gość
olej go jakbym byla na twoim miejscu to bym sie na niego obrazila

Dziwne zachowanie. Ja bym cię nie odrzucił. Skoro się rozebrałaś (oczywiście do naga), to świadczy to o twoim zufaniu i zaangażowaniu w związek. W takiej sytuacji kobiety nie należy odrzucać i pleść coś o lepszym poznaniu.

Gość gość
no niepowiem źle mi z tym a tym bardziej że dawno juz sexu niemialam,i mialam bardzo ochote,a rzeczywiscie chyba go oleje bo faceci kobietom niepowinni tak robic..xd

Gość gość
jakiś mądry koleś

Gość gość
okazałas sie zwykłą k****ą jeśli tak szybko mu sie oddajesz, ja zrobiłbym tak samo... zresztą raz sam zerwałem z laską która za szybko mi dała doopy

Gość gość
Znam go od dziecka...wychowani na jednym podwórku...a 2 miesiące temu zaczęło iskrzyĆ..buzi buzi..spędzanie razem czasem a wkońcu wyjazd na urlop...a tu na urlopie takie rzeczy:O masakra...nie żadna k****,bo zależy mi na nim duchowo i cieleśnie.

Gość gość
Zerwałes z laską która dała ci d**y? Ty po prostu ją zaliczyłeś i znalazłes głupi powód do zerwania

Moim zdaniem ten facet był niepoważny. Powinien był uprawiać z tobą seks, zapewnić o lojalności i gotowości do stworzenia stałego związku. Nie rozumiem takiego gadania "chcę się lepiej poznać". Skoro się rozebrałaś dla niego, tzn. że znasz go już dobrze i nie powinien się wykręcać od odpowiedzialności. W żadnym razie nie powinien odmówić seksu.

Gość gość
Właśnie się zastanawiam nad jego słowami:"że chce się lepiej poznaĆ" skoro znamy się od dziecka,co prawda raz byało gorzej,raz lepiej..mieliśmy osobne szkoły,otoczenia,ale zawsze gadało się dobrze...zachowuje się jakby nic o mnie niewiedzial...tak mi głupio po tej akcji,masz racje NicolasCage zaufałam mu i chciałam dopełnic to co powinno byc dopelnione dla normalnego związku,.

Gość prawictwo pospolite125
a dlaczego śądzisz ze jak człowiek jest nagi , to musi od razu uprawiać seks ? Moze facet chciał sobie tylko popatrzeć.

Gość gość
ma jeszcze inne

Gość tryretwwww
tak się zachowują chłopacy, którzy się wstydzą ze mają małego, nawet kiedys tu jeden tak pisał

moze odmówił , bo go zaskoczyłas ? Wiesz nie był umyty .. Kapał sie rano , spotkaliscie sie wieczorem nie był czysty i gotowy , bo go nie uprzedziłaś .

a gdy idziesz z kims do łózka , to musisz wziac prysznic najwyzej godzine przed .. A twoj facet pewnie nie wiedział co planujesz i dlatego ci odmówił

Gość gość
Niewiem byc może,różnie to bywa...ale jak narazie nieodzywam się do niego bo czuję się poniżona,.

Gość gość
a ty byłaś umyta? czy liczyłaś na to że zrobi ci darmowe mycie językiem? tfu! swołocz cholerna

Gość gość
ja mam inne wytłumaczenie dla tego chłopaka on jest gejem :) Nie ma przypadkiem na imie piotrek ?

ja bym na pewno nie odmówił - poszedłbym pod prysznic gdybym był zaskoczony

Gość gość
To działo sie z samego rana,póznym wieczorem sie kąpalismy..nieliczyłam na minetkę...tylko na bliskośĆ/..

Gość gość
Mnie kiedys facio rzucil bo szybko mu dalam ale problemem byl tak naprwde to ,ze powiedzialam mu ze bylo slabo i nic nie czulam :p wtedy jeszcze nie wiedzialam,ze nie mowi sie takich rzeczy. Ale nie zaluje, bo mial malego i byl obliszglu

Gość psycholozka2999
sa 4wyjscia: 1-albo to przewrazliwoony katolik i ma wzor w szymonie holowni i boi sie klatwy swojej babci katoliczki... 2.nie wziol gumek 3.twoja nagosc,odwaga i chęc go oslupila ,zrazila i pomyslal "latwa d****a"... 4.Cos w twoim golym ciele go odrzucilo...moze mialas brudny pepek,celulit,zarosnieta pipe,czy wytatuowana imiona 5 facetow... mi sie zdaje, ze to faect powinien rozebrac kobiete...a nie ona sama sie...eeee?

Gość zyczliwaaa
no zeby wyjsc z twarzą moglas chociaz kulturalnie zapytac "moze chociaz ci o******e kochanie "

Gość znawca obrzydliwości kobiet
bo wy myślicie że jesteście takie sexy i super że was tylko r****ć i r****ć, nienasycone dziewuchy. no to się dziewczyna przeliczyła :D :D