Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem platynową blondynką i

Jestem platynową blondynką i wszystkie laski mierzą mnie wzrokiem

Polecane posty

Gość jestem platynową blondynką i

Nie wiem co jest takiego w kolorze włosów platynowy blond, że każda laska ,która mnie widzi wygląda jakby była na mnie wściekła,że wyglądam tak a nie inaczej.Mam urode podobną do Marilyn Monroe ,mleczną skórę,jestes dosć szczupła,niewysoka,ale szczupła,faceci się za mną oglądają.Mam twarz dziecka,po prostu niebiskie oczka,duze pełne usta i ładne naturalne brwi.DLACZEGO NIE MAM KOLEZANEK?DLACZEGO KAZDA LASKA PATRZY NA MNIE SPOD BYKA??nie znoszą konkurencji?Faceci jednak wiem,ze wola blondynki.Farbuje od lat na taki jasny,rzucajacy sie w oczy kolor i mnie sie podoba.

Gość gość
ja na twoim miejscu chyba bym z mostu skoczyla. taki problem, ze na pewno bym sobie z tym nie poradzila. poza tym dziwnie to wyglada- nie wiem czy sie chwalisz czy zalisz. nie raz spotykam platynowe laski (jedne mniej drugiej bardziej gustownie ubrane) i jakos mi wisza i generalnie mam je w d***e. mam za to psa, siersc w kolorze platyny i zwraca uwage- wiec byc moze cos w tym jest.

Gość gość
Nie masz koleżanek bo jesteś zadufaną w sobie kretynką :) Wszystko jasne?

Gość jestem platynowa blondynka
nie mam bo jestem za ładna!

Gość gość
aleś ty durna, tez jestem ładna i mam pełno dobrych koleżanek i długie gęste blond włosy, nawet ładnej dziewczynie łatwiej o znajomych, poprostu chyba masz niedobry charakter skoro masz taki problem

Gość gość
Laski z farowanym na platyne wosami sa mega tadetne. Ten kolor jest an maxa nienaturalny. Ja tam takim nie zadroszcze tylko im wpsolczuje ze nie wiedza ze wygladaj tak zalosnie w tych wlosach.