Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iggaaa_aA

Toksyczna tesciowa

Polecane posty

Gość Iggaaa_aA

jestesmy w zwiazku pół roku mieszkamy ze soba prawie od poczatku, jestesmy szczesliwi, owszem zdarzaja sie klotnie jak w kazdym zwiazku. ostatnio uslyszalam co mysli o mnie jego mama: ze jestem niewychowana, ze jestem zlym czlowiekiem i ze popraostu nie pasuje do niego... powiedziala tez ze sie cieszy ze sie rozeszlismy. - wszystko to slyszalam przez glosnomowiacy... plakalam 2 dni... nie rozeszlismy sie.... on nie chce mnie zostawiac, ale ma tez dosc naciskania jego rodziny. ( ojciec sie nie miesza, bo sa po rozwodzie). on ma zmienne nastroje wiem ze jest mu ciezko. dogadalismy sie ze nic nie powiemy ze jestesmy razem... jak mam o to walczyc ? jest dla mnie wszystkim, nie wiem co mam robic... mysle czy by nie wyjechac na tydzien do swoich rodzicow. prosze o rade

Gość gość
teściowa? rozumiesz co oznacza to słowo? doucz się gimbusiaro...

Gość Iggaaa_aA
wezme sobie do serca :) tylko ze gimnazjum mam dawno za soba :D

Gość gość
Dziewczyno, ja mieszkałam z moją teściową przez pare lat, nawet nie potrzebny mi był speaker na telefonie, żeby usłyszeć, jaka ze mnie świnia. Naucz się olewac to, co ona mówi i myśl swoje. Bardzo rzadko się zdarza, że matka zgadza sie, że dziewczyna jest wystarczająco dobra dla jej syneczka-królewicza. Unikaj jej i tyle. Wizyty ogranicz do minimum. A tak na marginesie, to najpierw zrób z Twojego chłopaka męża. Póki co, teściowej nie masz. :-)

Gość Iggaaa_aA
tesciowa powinnam umiescic w "". nie moge patrzyc jak ona meczy syna z mojego powodu, jesli odemnie odejdzie to obiecala mu pomoc finansowa i wiele innych spraw.

Gość gość
No to suczysko z niej! Ale jeżeli on na to poleci, to szkoda czasu na niego. On teraz powinien jej powiedzieć, zeby nie mieszała. Ech, te mamcie z nieodcietymi pepowinami.

Gość 123gość
Ja też mam pieprzniętą teściową, ale guzik mnie to obchodzi, bo przez jej zachowanie nie odwiedzam jej, widuję ją może raz do roku.