Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potaklores

Problem z kobietą

Polecane posty

Gość Potaklores

Witam, mam problem z kobietą. Jest bardzo miła, kulturalna, inteligentna, ładnai zgrabna, lubię spędzać z nią czas, jednak nie dba o siebie. Chodzi w butach na płaskim obcasie, maluje ylko rzęsy, ma krótkie nieumalowane paznokcie. Nie podoba mi się to. jak ją namówić aby o siebie zadbała? Dziękuję za wszystkie rady

Gość Rosa Lie
wymien ja na lepszy model ktory zadba o ciebie we wszystkich aspektach kompleksowo :) 🖐️

Gość Potaklores
nie chcę jej zostawiać, tylko jak ją nakłonić do zadbania o siebie? Moje delikatne sugestie na niewiele się zdają.

Gość gość
tzn jak ktos chodiz na plaski to nie dba o siEbie? LoL

Gość gość
Skoro maluje tylko rzesy to zapewne jest przepiekna:)

Gość Potaklores
nie chodzi mi o to żeby non-stop zasuwała w szpilkach, ale od czasu do czasu mogłaby założyć, podobnie jak z malowaniem się. próbowałem już z nią na ten temat rozmawiać ale zdaje się nie dostrzegać problemu, przynajmniej namówiłem ją na zgolenie bobra... ja z racji swojej pracy prawie zawsze jestem nienaganny i trochę do siebie nie pasujemy wizerunkowo

Gość gość
Ja pierdziele czytam i nie wierze , moze czas najwyzszy jakies prochy psychotropy brac :P

Gość znawca obrzydliwości kobiet
skoro delikatnie nie działa to oglądaj się za innymi d****i, podziała

Gość Potaklores
lubię czasem na ulicy obejrzeć się za jakąś fajną dziunią, ale jak pisałem wcześniej nie planuję zostawić swojej, chcę żeby się troszkę znieniła

Gość Rosa Lie
no to masz pecha trafiles wyjatkowo paskudnie :classic_cool:

Gość ariam
A w jaki sposób sugerowałeś jej żeby coś zmieniła skoro nie zrozumiała? Może wybierzcie się do SPA albo zrób jej takie w domu. Przygotuj kąpiel, pomaluj jej paznokcie, powiedz że pięknie wygląda i zadaj pytanie - a tak właściwie dlaczego nie malujesz paznokci? Przecież wyglądasz tak seksownie. No, a co do butów, to możecie się wybrać razem na zakupy i sam jej przymierzaj ładne szpilki. A może ona jest wysoka i się boi że w obcasach będzie zbyt wysoka?

Gość gość
Skoro jest ladna to po kij ma se tapete na morde nakladac?

Gość ariam
Może autorowi wątku chodzi o to że chciałby jakiejś zmiany. Np. żeby partnerka od czasu do czasu założyła sukienkę a nie zawsze chodziła w spodniach, czy żeby zaczesała co jakiś czas inaczej włosy.

Gość Potaklores
W szpilkach nie chodzi, bo bolą ją nogi, tak mi mówi i zakłada je tylko na okazje. Paznokcie woli krótkie ze względu na soczewki, ale ona w ogóle ceni naturalnośc, tylko dla mnie to takie troszkę niedbanie o siebie. Ma kręcone włosy, więc tylko je umyje i schną same, a jakby je toszkę wyprostowała, czy podkręciłam, wyglądałaby seksowniej. Nigdy nie położy cieni na powieki, czy pudru, bo to wysusza jej skórę, ale wygląda przy tym blado. Wolałbym ją bardziej seksowną.

Gość gość
Chodzi w przepoconych ubraniach, ma tłuste włosy itp.? Nie? Zadbanie nie musi się rownac robienie tapety, noszenie szpilek. Chyba żyjesz w jakims durnym swiecie. Komu by się chciało codziennie odstawiać jak na imprezę

Gość ariam
Myślę że wspólne zakupy będą tu rozwiązaniem. Albo przy najbliższej okazji kup jej w prezencie czerwoną szminkę. Od czegoś trzeba zacząć. Może seksowna bielizna wyeliminowałaby rutyne?

Gość Potaklores
Jest nauczycielką, musi ubierać się skromnie, rozumiem to, ale wieczorem dla mnie mogłaby się seksownie ubrać, zrobić super fryzurkę, oko, na weekend pomalować pazurki, prawda? A ona wraca i zakłada luźne ciuchy, w których wygląda jak w worku. To nie jest seksi.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
16:51 pisała to kobieta która nie rozumie że kobieta to nie jest mężczyzna i musi atrakcyjnie wyglądać by być zadbaną współczuję ci gościu może faktycznie ją bolą nogi bo ma zły nacisk na kości, są źle ułożone? może powinna do lekarza z tym pójść ale skoro nie maluje się w pełni i nic nie robi z włosami + nie ma paznokci to myślę że po prostu woli wygodę, noszenie takich butów to jest jakiś dyskomfort. w końcu z niej zrezygnujesz, szukaj ideału

Gość Potaklores
Na seksowną bieliznę też nie bardzo się godzi, już próbowałem, szpilki, gorset, szminka, wszystko leży w szafie i czeka na zmiłowanie :(

Gość gość
EEEEEE to powiedz jej wprost, ze chcesz makijaz, spzilki i ponczochy do sypialni:) Powinno pomoc a to, ze na co dzien sie nie maluje docenisz za kilka lat. Jak jej kolezanki beda poniszczone a ona dalej piekna:)

Gość ariam
Moi przedmówcy mają rację co do tapety. Po co ma sobie niszczyć ładną cerę. Tym bardziej jeśli jej skóra się od tego wysusza, ale błyszczyk na ustach myślę że będzie ok, a zamiast cieni na powiekach to może eyeliner? Tylko trzeba uwarzać przy wyborze skoro nosi soczewki, musiałbys poszukać odpowiedniego dla niej kosmetyku. A krótkie paznokcie też można pomalować i jest wygodniej niż w długich czy niedaj Boże w tipsach. Doceń jej naturalność i poszukajcie kompromisu.

Gość gość
Jesteś gościu denny... Pewnie - po całym dniu w pracy będzie wracała do domu i przebierała się w sukienkę, zakładała szpilki, robiła makijaż i prostowała włosy :D Weź się stuknij w głowę. Współczuję jej...

Gość ariam
Trochę nie rozuumiem tej Twojej kobiety. Raczej każda chce czuć się kobieco i seksownie a tym bardziej tę kobiecość przy facecie eksponować. Moze wprost zapytaj o co chodzi. Czy nie chce być seksi w ogóle czy dla Ciebie? Może dla kogoś innego by się bardziej starała? Długo jesteście razem że juz widać brak zaangażowania? Zawsze tak było?

Gość gość
To wez sobie jakas wytapetowana dziunie i nie zawracaj normalnej dziewczynie gitary. Poza tym ona moze miec kompleksy i nie uwazac sie za nic pieknego, a ty swoimi wyrzutami bedziesz je tylko poglebial. Jestes meskim pustakiem i tyle.

Gość Potaklores
Mówi, że chce się czuć naturalnie. jak wychodzimy gdzieś, ubiera się ładnie, choć nie seksownie. W domu ceni wygodę. Nie chodzi w rozciągniętych dresach, ale ubrana jest swobodnie. Dla mnie niestety jest przez to aseksualna. Jak jej powiec coś na ten temat, to przez kilka dni dba o siebie, robi kolacje z winem, a potem jest to samo.

Gość gość
Taaaa... powinna wrocic do domu i sie stroic dla ciebie. Wieczorem robic sobie fryzure i sie malowac, kiedy jest zmeczona. W jakim swiecie ty zyjesz???? Chyba za duzo p***osow sie naogladales. Idz lepiej do d****i.

Gość gość
Ty powinienes znalezc sobie umalowana dziunie, a ona normalnego faceta, dla ktorego bedzie seksowna i ktory nie bedzie probowal robic z niej ekskluzywnej d****i na sile.

Gość ariam
To teraz Ty zrób kolację z winem, przygotuj kąpiel. Przerwij rutynę. Jak zobaczy że się starasz to i ona zacznnie. Jak zapomni to znów Ty się postaraj. Będzie ciekawiej.

Gość ariam
Nikt nie pisze że ona ma tak robić codziennie. Chłopak chce jakiejś odmiany na weekend.