Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile facet po 40 wytrzyma bez sexu

Polecane posty

Gość gość
myslisz ze to poczatek konca????:(

Gość gość
czy widzisz jeszcze jakas szanse czy to juz koniec???

Gość gość
Rozmowa!!!!?

Gość gość
no ale to nic nie daje..... a teraz tylko komunikujemy sie.. nie da rady noramalnie pogadac, nie ma otwartosci

Gość gość
Czyli świadomy swego postępowania jest! Nie da się tego ukryć"!!!!:-P

Gość gość
To co za życie takie.......widzisz sens?

Gość gość
w jakim sensie swiadomy postepowania?????????? wiem ze bez sensu ale .... co robic... muimy byc razem z pewnych wzgledow

Gość gość
Że, roz....la związek albo już to zrobił!!!!?! A może jeszcze jest jedna rada, sory ,że zapytam.... Dbasz o siebie? Jeśli niezbyt to zacznij ze zdwojoną siłą....... Spróbuj!!! Na przekór sobie, miej swoje załatwienia wychodź z domu ,coś zawsze moż a wymyślić.....

Gość gość
Pamiętaj, że to jak powiedziałaś, że musicie być razem z pewnych względów to Twoja opinia na ten temat......Nie wasza!!! On tak może nie uważać zwłaszcza za jakiś czas!

Gość gość
Zapytam Cię ile masz lat?

Gość gość
moj wiek tu nie ma doczynienia, ale po 30....

Gość gość
czyli suma sumarum moze mial kochanke a teraz raczej szuka,,,, w tym necie i moze juz nawet poza nim...

Gość gość
Zadalam Ci to pytanie , czy przypadkiem nie oddalil sie od Ciebie emocjonalnie i czy nie utrzymuje kontaktu internetowego z kobieta , poniewaz u mnie wlasnie cos takiego sie stalo pare lat temu i dokladnie moj maz postepowal tak jak Twoj . Nigdy mnie nie zdradzil fizycznie , ale emocjonalnie tak i wlasnie w tym okresie prawie w ogole nie uprawialismy sexu , jezeli juz to z mojej incjatywy i raz na pol roku . Obecnie Jego kontakty z internetowa przyjaciolka sa zakonczone , nasze zycie wrocilo do normy , ba jest o wiele lepsze .

Gość gość
no dobrze, ale... mi maz powiedzial kiedys ze metnalnie juz zem na nie jest, ze nas laczy tylko wiez formalna i co?

Gość gość
a po wtore ja nie wiem czy to kobieta, ale przypuszczam bo siedzi do poznej nocy od okolo 20 zamiast ze mna. Nie wiem , czy sie umawia czy nie, dziwne to wszystko jest.

Gość gość
U mnie wlasnie tez tak to sie objawialo , siedzial pozno w nocy na komputerze , jezeli chcialam cos podejrzec to szybko wymazywal lub zmienial strone . Na pytanie co sie dzieje , dlaczego tak sie zachowuje , dostawalam odpowiedz , ze jest zmeczony , przepracowany , a prawda byla gdzie indziej . On byl zaangazowany w korespondencje z kobieta ,na pewno emocjonalnie nie ze mna , a tym samym rowniez nie fizycznie . Znajdz przyczyne dlaczego twoj maz sie tak zachowuje , moze wtedy bedziesz w stanie cos z tym zrobic .

Gość gość
no ale czemu on sie angazuje emocjonalnie z inna kobieta przez internet bardzie jniz ze mna w domu???????? Jaka to moze byc przyczyna??????????

Gość gość
Wie ktos albo sie domysla?????????? Bo ze nie ma uczuc to sam powiedzial, ze mnie juz nawet nie lubi.. no ale to czemu pozwou nie da? Tylko sie meczy?

Gość gość
Z tego samego powodu co kobiety za młodu spotykają się z facetami których nawet nie lubią, wygodnictwo :-)

Gość gość
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość gość
no tak ma ugotowane, uprane, posprzatane.. ale czuję że to kwestia czasu.

Gość gość E
Jak z tobą nie to z inną musi to robić. Proste.

Gość gość
moze wytrzymac,a propo twojego meza to pewnie juz jedzie na oparacj i szuka kohanki, uwazaj

Gość gość
utyłaś ,przestałaś go podniecać

Gość gość
jak moze zona nie podniecac meza a za zone?

Gość gość
zostaje mu masturbacja i szukanie kochanki.... a jak znajdzie taka dobra w te klocki to ci zasadzi kopa i adios

Gość gość
Witajcie, dzisiaj moj facet wrocil pozno z pracy i teraz juz siedzi zamkniety u siebie w pokoju ... no coz.... a propo waszyc wypowiedzi czy jest ktos kto widzi cos do uratowania, do rozpalenia tych uczuc???

Gość gość
czy wszyscy tu obecni twierdza ze to juz poczatek konca cyz ktos wierzy ze da sie cos zrobic???????? A jak tak, to w jaki sposob?? Co robic??

Gość gość
Zebys mozna bylo cos zrobic , naprawic wasz zwiazek malzenski musza tego chciec dwie osoby, Ty i maz.Jezeli tylko jedna strona bedzie sie stara , to niestety bedzie to jedynie przedluzenie agonii . Przede wszystkim musicie porozmawiac , tak na spokojnie , wyjasnic sobie wszystko i podjac decyzje co dalej z Wami , bo tak jak do tej pory to nie da sie zyc . .