Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama dwóch córek

Trzecia ciąża po dwóch cesarkach

Polecane posty

Gość blondyna 333
dziwna ta euforia autorki tematu

Gość gość
Głupia jestes autorko i tyle. Mysle ze nie pisza do ciebie kobiety ktore nie moga miec dzieci, bo maja wieksze problemy niz uswiadamianie ci twojej glupoty. A te ktore te rodziny juz maja byly na tyle madre,aby posiadac dzieci bez ryzyka dla wlasnego zdrowia.

Gość gość
ja nie jęcze poprostu chce porozmawiać z osobami które miały taki sam przypadek jak ja... jak to przeżyły, przetrwały itp. ty zapewne nie miałaś wiec możesz sie nie udzielać bo twoje wpisy tutaj sa jak najbardziej nikomu nie potrzebne

Gość gość
To wszystko nie jest takie proste ja tez jestem po dwóch cesarkach druga 2 lata temu teraz obawiam się że mogę być w ciąży . Tabletek nie mogę stosowac bo nie można żadnych dopasować miałam krwiaka po drugiej cesarce który brzydko się goił. Wkładkę chciałam założyć ale przez jakiś czas jeszcze nie mogę po tym krwiaku krwawiłam w cały świat nie wiadomo kiedy dni plodne kiedy nie. Stosujemy prezerwatywy ale pewnie jak większość nie od początku stosunku i teraz strasznie się boję. Pozatym żadna antykoncepcja nie daje 100 % pewności Mam nadzieję że to jednak tylko złe samopoczucie a nie ciąża chociaż strasznie kocham dzieci i pewnie pogodziłabym się z ciążą żeby tylko było wszystko ok. Nie można kogoś oceniać tylko po kilku zdaniach tu ludzie piszą bo szukają oparcia pomyślcie o tym czasem

Gość gość
Jestem po dwóch cesarkach i 3 ciąża, to byłby dla mnie koszmar. A co z antykoncepcją? Marnie, bo pozostała prezerwatywa. Tabletek nie mogę, a spirala wypadła na 3 dzień po założeniu. Boję się kolejnej ciąży. Nie krytykuję autorki, bow życiu bywa różnie

Gość mama Emmy
Powiem tak! Mam dwoje dziecie 7 i niespełna 2 lata urodzone przez cc. Z przyczyn zdrowotnych nie mogę stosować żadnej antykoncepcji poza gumkami. I co? Okres zawsze jak w zegarku aż tu nagle jej brak. Minął jeden dzień, potem drugi i nie wytrzymałam zrobiłam test. Wyszły dwie kreski, co prawda jedna taka jakby bardziej delikatna ale JEST! I co? też się boję, trzecia ciąża, czeka mnie trzecie cc... Poza tym gumki zawiodły... :( Odkąd zaprzestałam brania tabletek nie "wpuszczałam" męża bez gumy. I co? teraz mam płakać w rekaw? Wychowa się... skoro już dwoje sie wychowało. Bardziej martwi mnie to że to piąta w sumie ciąża i już po cesarce, dwóch poronieniach i znowu po cesarce. Nie wiem jak wytrzyma mój organizm i czy w ogóle obejdzie się bez komplikacji

Gość paulina87kosz
Dziewczyny czy Wam odbiło?? Dziewczyna byłaby nieodpowiedzialna gdyby nie obchodziło ją co teraz.. jakby chlała i paliła, jakby olewała fakt, że jest w ciąży!! Czy wy same byłyście kiedyś w ciąży, zapomniałyście jak dotyka ciężarną każda krytyka?? Dziewczyna się martwi, pyta, a jedyne co otrzymuje to cholerny hejt?? Każda metoda antykoncepcji może zawieść!! Poza wstrzemięźliwością... a, że dała się ponieść?? Żadna z Was nie kocha i nie wie jak to jest?? Co z Was za kobiety?? Kochana ciężarówko.. nie ma co się tym wszystkim co te larwy gadają, dziecko to dziecko czy w 3 czy w 15 ciąży.. czy cesarka czy nie.. Ja od siebie podpowiem, jak nie jesteś czegoś pewna pytaj Ginekologa, on Ci najlepiej przedstawi sytuację, a po porad tego typu nie szukaj na stronach www, bo tu tylko znają się na emocjonalnym linczu.. Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.. trzymam kciuki !!