Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztof_88

Partnerka Poszukiwana

Polecane posty

Gość Krzysztof_88

Dobry wieczór: ) Miłe Panie, nastała rzecz niesłychana... Pani zabiła, zraniła Pana..... Dobrze, zacznę poważniej, nie czas na żarty, przestało być mi do śmiechu: ) Nie wiem co tu robię, to przecież forum dla Was: ) Kwiaty tego świata.... A ja szukam partnerki na wesele 12 października.... Masa czasu prawda? No risk no fun.... tak mawiają.... Zapewne 5minut pójdzie na marne ale zaprezentuję się... Krzysiek, mający 25 pięknych lat za sobą.... pracujący na śląsku mieszkający w małopolsce...od kiedyś tam po studiach.... wydaje mi się że mądry (haha) wart poznania, interesujący.... brunet ze stuosiemdziesięciomadwoma centymetrami - piszę gdyż zapewne chcecie wiedzieć... jakieś 10dni temu dowiedziałem się że osoba, która obiecała pójść, nie zrobi tego... Ot słowność... I co? Światkuję, muszę się zaprezentować, to ważna dla mnie uroczystość... Czy znajdzie się Dama chcąca potowarzyszyć w takim wyjątkowym dniu i na późniejszej zabawie? Dodam iż rzecz dzieje się w Okolicach Oświęcimia..... Liczę na Was, na Kogoś.... K.

Gość gość
Fajnie się zaprezentowałes:) trzymam kciuki że kogoś znajdziesz:)

Gość gość
Dzięki: ) Ale szału z ilością odpowiedzi nie ma: ) Hmmm.....

Gość Panna24
Panna 24 , Ja gym z chęcią poszła z Tobą ale mieszkam w Emiratach :-( Fajnie napisałeś , powodzenia :-)

Gość Panna24
Lubię sie bawić i tańczyć :-p

Gość gość
Nie szukaj na sile, moze na weselu poznasz milosc swojego zycia. Musisz byc dostepny zeby z nia tanczyc do rana. ;) Pojscie samemu na wesele to nie wstyd, ale za to przyprowadzenie nieznajomej osoby, ktora moze narobic obciachu wstydem juz byc moze. Zastanow sie. Ahhhhhh... No i piszemy "swiadkuje", bo przeciez jestes swiaDkiem.

Gość gość
Szkoda, ze nie za wysoki jesteś, bo dziewczyna nawet jesli niska to lubi dopierdzielic sobie szpile 10 cm i wtedy lipa.. Ja sama mam 170 i bylby problem bo bylabym wyzsza od Ciebie.

Gość Agatorix
Fajne ogłoszenie ;) 1. Nie przejmuj sie, nie każda kobieta nosi 10cenrymetrowe szpile, ja mam 168 cm i noszę max 8 cm, zazwyczaj ok.5 (no i nie szpile bo masakruja okropnie stopy) 2. Niestety nie skorzystam z zaproszenia, ponieważ: A. Jestem za stara (32) B. Jestem zajęta ( akurat 12.10 mój niemaz wraca z delegacji:d ) C. Za daleko ta impreza ;) Powodzenia.

Gość gość
a dodawac umiesz? nawet w tych 5 cm bylabys od niego juz wyzsza a to źle wyglada.

Gość gość
Agatorix widać że, mimo to jesteś chętna ;)

Gość Agatorix
tak, potrafię dodawać. Ale ja akurat nie jestem aż tak małostkowa, żeby zwracać uwagę na takie głupstwo jak parę cm różnicy (odnośnie wzrostu :P ) ps. gdybym była chętna, napisałabym to wprost. Chciałam odpowiedzieć żartem :)