Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto zna dobrze niemiecki potrzebuje pomocy w napisaniu pewnej wiadomości

Polecane posty

Gość gość

bo tłumaczom online nieufam, jakies głupoty wychodza gdy klikne przetlumaczony tekst znow na polski.... Chodzi mi o to by napisac cos takiego do pewnej kliniki w DE, Przywitanie... dalej pytanie czy są wolne terminy w tym roku na konsultacje oraz jaki jest koszt konstultacji i ewentualnego zabiegu/operacji... moze mi ktos pomoc ?:)

Gość gość
Kobieto, jak znasz angielski, to w każdej klinice w Niemczech Cię doskonale zrozumieją! To nie trzeci świat, tylko cywilizowany. Bywam tam często i rozmawiam bez problemu po angielsku.

Gość gość
chyba nie wierzysz ze taka tepa osoba angielski zna :D to chyba by sama wpadla na ten pomysl:-O

Gość gość
Dlaczego Autorka ma być tępa? Chciała po prostu być uprzejma, napisać w języku, którego się w danym kraju używa. Dlatego napisałam, że po angielsku też tam mówią, i to świetnie.

Gość gość
Gorzej jak angielski zna slabo. Ja np znam tylko hiszpanski i rosyjski w miare a po angielsku ni huhu, w ogole mi do glowy nie wchodzi

Gość gość
a co to ma wspolnego z uprzejmoscia:-Ojak dla mnie nic.I tylko tepi ludzie bez grosza ambicji beda prosic o pomoc bo sa po prostu leniwi.A wiec wychodze z zalozenia ze jest tepa i po angielsku nie mowi bo obojetnie ktora strone internetowa szpitali w DE nie wywolasz to sa one rowniez w jezyku angielskim.