Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go namówić do miłości tam niżej

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś sposoby na przekonanie Waszych menów do spróbowanie w ten drugi otworek? chciałabym namówić mojegomęża do czegoś nowego, ale trochę się boję, że pomyśli, ze ze mnie zboczulica

Gość gość
strasz mnie podnieca myśl o ubijaniu stolca w moim jelicie

Gość gość
ale to ma być ten drugi otworek u Ciebie czy u Niego? ;)

Z reguły to My pytamy jak namówić kobietę :) Nie spotkałem jeszcze faceta, którego trzeba by było namawiać. Większość marzy o seksie analnym. Może znajdż jakiś film, oglądnijcie go razem i jak będzie podniecony to po prostu powiedz mu, żeby cie tam dotknął i daj mu wurażnie do zrozumienia jak bardzo Cie to podnieca. Ale zanim to zrobisz poczytaj na ten temat. Seks analny jest super ale trzeba sie do niego odpowiedznio przygotować. Nie polecam spontanicznego seksu analnego bo złe podejście spowoduje, że się zniechęcisz. Powodzenia :)

Gość gość
'' Bezbożnico wstydź się! W ogóle o takich rzeczach z mężem rozmawiać nie powinnyśmy z szacunku dla siebie. Na miejscu Twojego męża już dawno bym Cię z domu wyrzuciła, że w ogóle kłębią Ci się w głowie takie myśli szatańskie.'' Szanuję opinię innych ale przepraszam co to za pierdoły MatkaPolka Nieustającej Pomocy tutaj wypisuje ? Co MatkaPolka Nieustającej Pomocy ma przeciw seksowi analnemu? Parę konkretó by nie zaszkodziło. Ale rzeczowo proszę i na temat :)

Gość gość
Anal jaki jest każdy widzi:)