Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowanaKlaudia

Niektórzy ludzie wszystko mają załatwione

Polecane posty

Gość zdegustowanaKlaudia

Znam taką jedną dziewczynę, nie jest ona zbyt mądra. Ale o studia się nie musiała martwić bo poszła na płatne, rodzice jej pomagali. Potem prace jaj załatwili, dom też miała po babci. I sobie tak beztrosko żyje a inni nie mają tak łatwo i o wszystko muszą starać się sami. Dlaczego to wszystko jest takie niesprawiedliwe.

Gość pewien znany czarny kafenick
no cóż takie życie. Ja na ten przykład umówiłbym się z Tobą a nikt mi tego nie załatwi :(

Gość zdegustowanaKlaudia
Ale takie osoby o beznadziejnych charakterach, nie mają grama ambicji i sobie tak trwają. To mnie wkurza. A Faceci wolą właśnie takie kobiety.

Gość pewien znany czarny kafenick
ja tam wolę Ciebie :) serio :)

Gość gość
No, tak jest niestety. Ja też tak mam. Jedyne dziecko, oczko w głowie... Studia, dom, pomoc w organizacji własnej (mojej i męża ) firmy, zorganizowanie ślubu, wesela, teraz odkładają na konto naszemu dziecku - ich wnuczkowi. My też małemu odkładamy. Chcemy mieć tylko jedno dziecko, ale, żeby miało tak dobrze jak my. Mąż też jedynak i też rodzice wszystko by mu dali. Zawsze mówię, że całe życie zależy od tego, gdzie się urodzisz :( Ech, no jak wśród biednych, głodujących, to ciężko coś zmienić :(

Gość Cytat Della
niektorzy ludzie mloda damo maja tez wiele cech ktorych na pewno nie chcialabys poznac... tak wiec nie zawsze zloto co sie swieci, mimo ze na pierwszy rzut oka trudno odroznic.

Gość gość
Nie cierpie takich zawistnych osob jak autorka. Materialistka. A nie pomysli,ze zdrowia,szczescia, milosci nie maja zalatwione. Urodzilam sie w dosc bogatej rodzinie gdzie nie bylo grama milosci, przeplakalm kilkanascie lat....pozniej poznalam chlopaka, biednego,ale dobrego. Nikt mi go nie zalatwil a jest moim najwiekszym darem od losu. Ale dla was liczy sie tylko hajs, dom,mieszkanie, slubna 300 osob itp itd :(

Gość zdegustowanaKlaudia
Ale moi rodzice nie są biedni. Ojciec ma sporo kasy, własny biznes rozkręcał jeszcze w latach 90 - tych ale i tak w niczym mi nie pomógł.

Gość zdegustowanaKlaudia
Nie tylko ta materialna strona się liczy, wiem że te niematerialne wartości są istotne i dla mnie bardzo ważne, nawet najważniejsze. Nie o to mi chodziło że tam materialna strona jest najważniejsza. Wiem że te wartości niematerialne są istotne i dla mnie bardzo ważne i w sumie najważniejsze. Wkurzają mnie jednak tacy ludzie którzy wszystko maja podstawione pod nos.

Gość gość
życie nie jest sprawiedliwe