Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i miałam 13 partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość gość

Nie uważam, żeby to było dużo.

Gość gość
To nie jest dużo. Jak się zna ludzi, to jest w porządku. Rozłożenie na lata też wypada dobrze.

Gość gość
moim zdaniem dużo. mam 21 lat i miałam dwóch - drugiego obecnie

Gość gość nie autorka
dużo to by było 34

Gość gość84
Chwalisz czy się żalisz ?

Gość gość
ja mam 24 i miałam jednego :D

Gość Maciek B ma 28 lat
i mial 11 partnerek seksualnych nie wiadomo ilu partnerow

Gość gość
Jesli ich znałas i nie byli to przypadkowi nieznajomi z dyskoteki czy internetu to ok

Gość gość
zartujecie ? Ok ??? To kiedy ty zaczelas ? Rozumiem ,ze chodzic z toba nie trzeba ?

Gość gość
Maciek B mial 11 partnerek sexualnych = to chyba byly owce ze stada babci Trudzi :D

Gość gość93
ja mam 20 lat i mialam 10( i nie wiem czy wiecej sie nie przypomni), ale mam juz męża i mam nadzieję że więcej ich nie przybędzie

Gość gość
do doscia93 - a maz mysli ,ze ilu mialas ? :-0

Zaprzeczam. Wzystkie moje dziewczyny pochodzily z dobrych domow, przewaznie znanych rodzin kujawskich . Badan od nich nie wymagam bo pije codziennie lyzke tranu a to uodparnia mnie na choroby. Raz spotykalem sie z panna ze wsi ale bylo to jednorazowe zamoczenie w innym niz elitarne miejscu zeby miec doswiadczenie zyciowe i jako material do moje ksiazki ktora pisze od tego czasu i jestem juz przy koncu pierwszego rozdzialu- opis przyrody pol wokol jej wsi. Jezeli moi czytelnicy chca wiedziec o mnie wszystko, to wspomne tez o tancerce z Nefretete. Nie bylem w tym klubie bo chamsko drogi mader fuker bilet do niego jest ale zaczailem sie pod wyjsciem. Kiedy zaczely po pracy wychodzic striptizerki poszedlem za jedna, zaczepilem ja jak wchodzila do bramy w slumsie gdzie mieszka. Mialem ze soba pistolet gazowy, zawsze go nosze bo nigdy nie wiadomo kiedy hejterzy z kafeterii mnie dopadna. Nie chcialem dziewcznie nic zrobic, sadze ze moj urok osobisty oraz styl markowych ciuchow sprawiaja ze kazda jest na mojego pytonga gotowa ale ona zaczela sie szamotac, nie wiem kiedy wypalil. Szczegolnie ze jednoczesnie wypalil moj wacek i zrobilo sie niezrecznie. Dla pewnosci ze moge doliczyc te zepsuta zdzire do swojego notatnika z kochankami, rozpialem rozporek i potarlem ja po ustach. Niech ma kobieta frajde, nie kazdej osobie z patologii zdarza sie taka okazja by zaznac lepszych doznan. Sam zaczelem sie dusic oparami gazu co bylo niekomfortowe wiec zakonczylem zblizenie. Nie napiszę juz wiecej nic o zyciu prywatnym, nie proscie mnie. Dodam tylko ze Natalia ma numer okrągły i jest dziesiatka, gdyby ktos mial watpliwosci.

Gość gość
Maciek Bi I love you :D :D :D To ja Number 11 :P

Gość gość93
mąż wie, że miałam bujne życie seksualne

Jak sami widzicie, dziewczna z Nefretete wspomina mnie cieplo. Mnie lubia wszyscy oprocz waskiej grupki nieszczesliwych osob, ktore nie lubia nawet siebie. Number tłelf to bedzie Kamila. Od dluzszego czasu zaciesniam pierscien perfekcyjnej manipulacji wokol niej. Przy okazji otrzymalem od niej za frajer pocztowke z Miedzyzdrojow, 7 prawdziwych muszelek i rozmowe telefoniczna za 30 zl. Przewiduje ze za dwa miesiace dolicze Kamile do listy. Do tego czasu niech schudnie z 4 kilogramy oraz podrobi stajla Megan Fox ktora sie jaram. No coz, jesli chce sie miec Magic Macka to trzeba wlozyc troche wysilku i kochanych pieniazkow, to w koncu nie byle zaszczyt. Zabe zostawiam sobie na czasy, kiedy bede mial wille z basenem, widze ja jako zgrabna ozdobe przy luksusowych gadzetach i jej obiady tez nie sa bez znaczenia. Planuje to za 4 lata, chociaz wielkosc dochodow z bloga i vloga nie do konca jest do przewidzenia ale maks to 6 lat. Mam nadzieje ze Zaba bedzie jeszcze wtedy jedrna.

Gość dziewczyna z Nefretete
Powiedzialam kolezankom ze cluba ( to po kujawsku :) i one tez by chcialy zobaczyc jak szybko konczysz w ciemnej aleji bo takiego sprintera jeszcze na oczy nie widzialy ,zgodz sie prosze ,zaplacimy tranem cytrynowym prosto z Norwegi :)

Gość gość
buhaha do macka lgna laski z clubu go go i jeszcze chca mu placic za seks