Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona lat 33

problem za duze libido

Polecane posty

Gość qwert_y
Mam też za duże libido w stosunku do mojej żony. Dlatego od czasu do czasu by jej nie drażnić włączam sobie p***oska i heja sam ze sobą ;)

Gość ona lat 33
jedno jest pewne.biore sie za SM:)chce sprawdzic ten klimat.mam tez wogole troche dziwny gust.owszem podobaja mi sie normalni mezczyzni ale kreca mnie tez transsekualni faceci(nie mylic z transwestytami).ostatnio troche podrinkowalam z kolezanka i pojechalysmy do klubu dla transow.oczywiscie pod wplywem alkoholu musialam ich troche pomacac:Dw zyciu nie powiem o tym zadnemu mojemu facetowi bo dla wielu osob to juz dewiacja.

Gość Nieznajomy123
Jestes w jakims zwiazku, czy ine masz zadnych ograniczen w realizacji swoich fantazji ...?

Gość ona lat 33
nie.narazie jestem sama.spotykam sie z kims ale to luzny uklad.

Gość martuska28lb
mi to jeszcze akcja z dwoma dala duzo zaspokojenia, ale nieco iluzorycznego bo teraz chcialabym wiecej tak :) odnosnie s/m raz zdominowalam chlopaka, lacznie z szydzeniem z jego wyposazenia. ale to bylo umowione - sam to zaproponowal. przyznam sie, ze bardzo wyzwalajace - rzucic w twarz jak sie rozmawia z kolezankami, cos czego sie normalnie nie mowi. no i jak w klubie bylo? wymacalas cos fajnego? :)

Gość gość
moja zona to kloda.zebym taka ja Ty znalazl to bym sie od razu zenil bo seks to podstawa

Gość ona lat 33
pewnie ze tak;)oni uwielbiaja byc dotykani i ten ich sposob bycia...tez musze z takim transem sprobowac.

Gość gość
takiej kobiety szukam z tempermentem

Gość martuska28lb
z transem, no ciekawe :) ja to o trzech na raz marze teraz :P

Gość Nieznajomy123
Taki czworokacik to niezla fantazja , ale bardziej 2k2m albo jeszcze wieksze grono .... az sie zomarzylem :-)

Gość ona lat 33
z 3 to nie chce,wole jednego ale konkretnego:)takiego co wie jak uzywac swojego sprzetu.ale SM albo z transem to to super.od takiego pisania mozna sie nakrecic:)musze jakiegos fajnego transa wyrwac poki jestem wolna.dziwie sie troche bo jestem hetero a kreca mnie umalowani faceci.juz teraz rozumiem dlaczego juz jako dziecku podobal mi sie M.Jacskon:P

Gość gość
dobry temat ale mnie nie dotyczy bo jestem aseksualna:(

Gość martuska28lb
ja zawsze mialam fantazje grupowa, z dwoma sprobowalam i rewelacja. podwojna penetracja faktycznie rzadzi :) no i oczywiscie, ze kazdy ma byc konkretny i wiedziec co robi ze sprzetem :) ale oczywiscie, kazda wie co dla niej jest najlepsze w danym momencie

Gość ona lat 33
wiesz Martuska moze i ja kiedys zechce 3:)poki co zo transy mi w glowie.a Tobie moze sie kiedys transow zachce:)

Gość martuska28lb
kto wie, mi to czasem odbija :D

Gość ona lat 33
czy tylko my mamy ten problem??:O