Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekantoniusz

na pieska

Polecane posty

Gość marekantoniusz

Moja narzeczona katygorycznie odmawia mi sexu w pozycji na pieska mowi ze to ja poniza . Czy da sie zmienic takie podejscie ?

Gość gość
Ja też nie przepadam za tą pozycją. Podobnie jak Twoja dziewczyna czułam się trochę upokorzona. była to jednak kwestia czasu. Teraz czasami pozwalam na to ale że tak powiem na chwilę. Niech on "zrobi"to na co ma ochotę a potem zmieniamy pozycję na inną i oboje jesteśmy zadowoleni

Gość gość
nie taki znowu wychodek byłaś na miejscu:-D

Gość gość
K***ssis ma racje. W d*psko i jazda. Kobiety to lubią. Lubią być upokorzone. A te co mówią że nie nie miały po prostu dobrego partnera!

Gość marekantoniusz
kiedyś jak dałem jej klapsa w gołą pupę obraziła się na mnie śmiertelnie i z jej fochem musiałem się męczyć dwa dni, i kupić ją kwiaty, miałbym ochotę też na loda, ale o to w ogóle boję się zapytać. jedyne na co mi pozwala to "na misjonarza" a i to po ciemku, nie wiem czy się z nią żenić w tej sytuacji. raz próbowałem ją przydybać od tłu jak spała, ale bez szans od razu się obudziała

Gość gość
podszywa dziekujemy to powyzej to nie pisal autor pytania . Dziekuje za rozsadne odpowiedzi

pewnie jesteś jej pierwszym i najzwyczajniej się wstydzi. to ze teraz nie chce, nie wyklucza tego ze za jakiś czas nie stanie sie jej to ulubiona pozycja. jak to mówią spr&potw ;) 🖐️ ps uwielbiam :classic_cool:

Gość gość
ja to lubie, cały czas bym tak mogla:)

Gość gość
Ja uwielbiam,najbardziej wówczas się czuję sobą :P na jeźdźca również i odwróconego jeżdźca :P

Gość gosciowa
ja uwielbiam, to moja ulubiona z wielu pozycji ;-P

Gość gość
Moge byc cala noc posuwana na pieska uwielbiam ta pozycje,

Gość gość
Dzieciaku, najpierw musisz ją wyzwolić z nieśmiałości, a potem próbuj "po męsku" ją traktować. Rób wszystko, aby zgodziła się kochać z Tobą przy jaśniejszym świetle. Więcej świec... jaśniejsze oświetlenie, wspólna kąpiel... Niech zobaczy, że seks to nie obowiązek tylko zabawa. Adoruj przez caly dzień, a nie tylko jak się Tobie chce:-P No, ale jak Ty jej na kwiaty żałujesz???:-D:-P Kwiaty powinny jej się kojarzyć z czymś innym niż tylko z przeprosinami. MOŻE wycałuj jej całe dupsko, niech wie, że każdy jej kawałek ciała jest dla Ciebie zaszczytem, całować. Nawet gdy jest wypięty! Nie wiem co doradzić, może nie używaj słowa na pieska, tylko tak jak Ty uwielbiasz. Może się zmieni, a może chójowo trafiłeś, ale próbuj! Ośmielaj ją, wychowalaj jej wyimaginowane "mankamenty" a bagatelizuj te prawdziwe. Kwiaty bez okazji, tzn. za to, że jest!!!! Z Tobą!!!!;-) Dla nas to łatwe i wszystko łatwiej przyswajamy sobie to co nas podnieca. Ona musi uwierzyć, że jest piękną kobietą w każdej pozycji. I nie na pieska, tylko tak jak Ty lubisz. Komplementy praw!!!!!!!! W trakcie. Albo idź do d****i. Co powiesz to zrobi i zaoszczędzisz na kwiatach:-D Powodzenia

Gość gość
To pomyśl czy ty chciałbyś być brany na pieska...

Gość elvira h
tak, chciałabym. żeby złapał mnie teraz mocno w biodrach i wszedł do końca az zapiszczę. co w tym złego? co w tym upokarzającego? nie rozumiem.

Gość gość
Ty się z nią tak nie cackaj, to że przy tobie zgrywa taką świętą i wrażliwą nie znaczy że z innym na boku by taka była, wierz mi że baby rypiące się na boku nie mają hamulców. Więc nie cackaj się tylko złap za kłaki i do ptaka, jakby coś pyszczyła walnij z liścia delikatnie, na bank weźmie :P

Gość gość
...a jak śpi musisz być bardziej stanowczy, może się obudzić ale jak już będzie miała pałę w d***e ;-)