Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatkaPolka Nieustającej Pomocy

Witam w październiku i meblościanka

Polecane posty

Gość MatkaPolka Nieustającej Pomocy

Już październik... Ale ten czas leci, prawda? Ponieważ mamy dziś pierwszy dzień tego jesiennego miesiąca wyjęłam już z szafy wszystkie zimowe rzeczy, czapki z pomponami, kurtki i rękawiczki z jednym palcem. Moje dziecko szło tak dzisiaj do szkoły i powiem Wam drogie panie i panowie, że jak widziałam inne dzieci w tych cieniutkich kurteczkach w drodze do szkoły to mi aż żal było! Niektóre nawet bez czapki! O rękawiczkach już nie wspomnę a przecież taki ziąb na dworze. Mój mąż Sławomir dzisiaj przed pracą rozpalił już ogień w piecu, aby dzieciaczki nie musiały się trząść wstając z łóżka. Przyjemnie wychodzi się z pościeli gdy w pokoju 26 stopni. . Chciałam prosić Was kochani o radę, remontujemy duży pokój mimo że nie chcieliśmy, ale teściowa wręcz wcisnęła nam 20 tysięcy i powiedziała, że mamy zrobić remont, mimo, że nam pieniędzy nie brakuje bo mój mąż dobrze zarabia ale to dobra starsza kobieta i bardzo lubi robić prezenty. My o wygląd mieszkania nie dbamy tak bardzo, bo rzeczy doczesne nie są najważniejsze. Oczywiście sprzątam codziennie ale nie musimy mieć nowoczesnych mebli. A więc skoro pieniądze są, to remont robimy ale nie wiem na którą meblościankę się zdecydować. jak wiadomo meblościanki są ponadczasowe a mi zależy na takiej, co by wyeksponowała kryształy które dostaliśmy od cioci Halinki na ślub. Mój mąż powiedział, że ja jestem kobietą i on do tego wtrącać się nie będzie dlatego serdecznie proszę Was o radę. Jak mi się uda to wkleję meblościanki w kolejnym poście bo teraz wyskakuje mi błąd. . Pozdrawiam Alina

Gość gość
ale się uśmialam

Gość gość
jak można coś takiego postawić we własnym domu. Mi jakby nawet dopłacali to bym czegoś takiego nie wzięła

Niestety ale nie postawię u siebie w domu takich mebli, gdyż takie stawiają nowocześni bezbożnicy którzy mieszkają całe życie bez ślubu. Moje dzieci nie będą mieć takich wzorców. Również nie wyrzucę kryształów ponieważ są one piękne i jest to pamiątka oraz z szacunku dla cioci Haliny.

Gość gość
wieś tańczy und śpiewa :classic_cool:

Gość 100 procentowa babka
ja pierdzielę skąd się wzięła taka tercjanka

Gość gość
Zgadzam się z autorką! Kochana na sciane koniecznie powieś cudny dywanik, będzie przepięknie!

Gość gość
Czy na tym forum bywają już tylko debile? Coraz głupsze prowokacje, a pelikany wciąż łykają.

Dywan na ścianie? A dlaczego na ścianie? Dywany piękne perskie to my mamy na podłogach oczywiście z prawdziwego drewna, żadne tam panele. A na ścianie przy łóżku w sypialni mamy matę słomkową, niestety nie mogłam znaleźć w internecie żadnego zdjęcia żeby Wam pokazać ale myślę, że każdy polak wie co to