Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana załamana

zdradza

Polecane posty

Gość gość
A jak dziecko wezmiesz ze sobą i weź mamę, powiedz jej o tym. W razie W będziecie we dwie, co Ty na to?

Gość gość
Przygotuj się na Skoczowie przed jego praca. Kanapki, koce, napoje.... Tylko nie pij za dużo... Bo będziesz chciala iść do WC.. A jak wyjdzie w międzyczasie to będzie kicha... A powiedz mi czemu zdecydowaliscie się na dziecko? Pisalas ze źle się ukladalo.... A nie ma innych sygnalow alarmujacych prócz telefon i te daty? Mój jak mnie zdradza to chowal komórkę i niesamowicie dbal o siebie.... A w weekend wygladal jak dziad... Do dam ze by lam wówczas w ciąży. 4 miesiąc...

Gość załamana załamana
dziecko do auta na 8 godzin?? raczej nie. a mamie bym nie powiedziała o takim czymś, po drugie ona pracuje.

Gość załamana załamana
dziecko do auta na 8 godz? odpada. a mamie bym nie powiedziała o takim czymś, zresztą ona pracuje, dlatego napisałam, że max 2 godz może zostać. jedynie co moge zrobić to zadzwonić na koniec jego pracy do firmy i zapytać czy był w pracy.

Gość załamana załamana
dziecko do auta na 8 godzin? odpada, ma 4 miesiące. a mama pracuje, dlatego napisałam że może zostać max 2 godz.

Gość załamana załamana
coś mi kafeteria szwankuje

Gość załamana załamana
zdecydowaliśmy sie na dziecko, bo go chcieliśmy.jeszcze ok 1,5 jakoś się układało.

Gość gość
mozesz sobie stać pod jeo praca i 12 odzin! Pomysl glowa!przeciez on nie pojdzie na spotkania w KTORYCH BYLY WYZNACZONE DAY W JEGO KALENDARZU!! kOBIETO POMYSL TROCHE,gdybys nic nie mwila o tych datach to ok, ale jeśli dopytywalas o e konkretne dni daty w kalemdarzu , chcilas wyjasnien o myślisz ze on jest spotka się z kochaka w te dni?? glupia jestes ,

Gość LAURA 21
wiem że CI przykro i smutno ale zaczekaj cierpliwości zobaczysz samo się wyda a wtedy łupnia mężusiowi (przede wszystkim zadbaj o soje bezpieczeństwo finansowe) te rzeczy trzeba mieć po swojej stronie żeby można bylo stoczyć wygraną wojnę z puszczalskim dupkiem....powodzenia

Gość gość
No w sumie o racja

Gość załamana załamana
w sumie masz rację, ale z drugiej strony co z tego że wiem o tych datach jak on wie, że jestem uziemiona w domu z dzieckiem. wie że ma wolną rękę. bo nie mam jak go sprawdzić.

Gość LAURA 21
myślę że sobie teraz odpuść bo on się będzie pilnował stracisz czas a nic się nie dowiesz WIEM CO PISZĘ ....charakteryzuje mnie tak zwane doświadczenie życiowe...

Gość zdradza zdradza
jeszcze go nie ma z pracy, tel nie odbiera

Gość LAURA 21
proszę jeszcze raz usamodzielnij się finansowo mieszkaniowo ,przede wszystkim zadbaj o siebie i dziecko.W razie przesadzam z tą ostrożnością to nic zawsze przecież możesz zmienić zdanie ,jak zdradza to się samo wyda i w tedy pokarzesz mu gdzie pieprz rośnie ,wiem że to trudne ale nie dzwoń,nie pisz smsów,niie pytaj poczuje swobodę i przestanie się kontrolować....ale czasami zostaw go samego z dzieckiem wyjdż ubierz się ładnie umaluj i wyjdż nie wiem do kina z koleżanką po ulubioną gazetę ...on musi wiedzieć i czuć że ma dziecko,niech Ci pomaga,spacer z dzieckiem,gotujesz niech Ci pokroi cebulę,rozwiesi pranie .W końcu jesteś żoną a nie wykwalifikowaną pomocą domową.FACET NIE MOŻE SIĘ NUDZIĆ bo wtedy głupoty mu w głowie .Jednocześnie bądż słodka jak miód....i czujna obserwuj uważnie delikwenta..

Gość załamana załamana
Ale skąd wziąć tyle siły, żeby być taką słodką, i nie dać nic po sobie poznać... nie wiem czy potrafię

Gość LAURA 21
potrafisz potrafisz wiem to ....zrob to dla swojego dziecka jak nie chcesz dla siebie ,maleństwo zasłużyło na ciepły pełen miłości i spokoju dom...Ps.mężuś dotarł wreszcie z pracy czy ma jak Syzyf ciągle pod gorę....jak wróci o nic nie pytaj ugryś się w język niech on głupio się tłumaczy,nie zadawaj pytań....powodzenia

Gość załamana załamana
mężuś okazał się być po paru piwkach, więc po pracy pojedzie do swojej mamusi. dziecko nie będzie wdychało tego odoru.

Gość załamana załamana
prawdę mówiąc nie było po nim słychać jak dzwonił, że jest podpity. Może to kolejna wymówka, nie wiem, i chyba nie chce na razie wiedzieć bo zwariuję. zajmuję się dzieckiem, co jest bardzo męczące, a czeka mnie jeszcze samotna noc.

Gość LAURA 21
Dzisiaj nie ale jutro możesz udać głupią blondynkę i zadzwonić do teściowej przeprosić ją za wizytę małżonka na rauszu,będziesz wtedy wiedziała gdzie spał ,a może faktycznie gdzieś siedział z kuplami i piwkował dlatego obserwuj i to uważnie ,pochopnie nie wyciągaj wnioskow....

Gość załamana załamana
teściowa ma trzecią zmianę :(

Gość załamana załamana
synek już spi, ja sprzątam, gotuję obiad na jutro. czyli robie wszystko żeby nie myśleć.....

Gość LAURA 21
słuchaj ale muszą się minąć chociaż w drzwiach w cuda nie wierz ..fajnie że się czymś zajęłaś, ja miała dzisiaj ciężki dzień cały dzień z ojcem chorym na parkinsona (ostatnie stadium choroby czyli totalny brak pamięci,pampersy itd.).Trzymaj się pozdrawiam cieplutko.....

Gość załamana załamana
na pewno jest Ci ciężko :( to strasznie męczące. wiesz, ja nie mam z teściową za dobrego kontaktu, na pewno się zdziwi, że do niej dzwonię :) ale trudno. szkoda mi tylko tego bilingu bo strasznie ciekawa byłam :(

Gość LAURA 21
jutro jeszcze siedzę z ojcem więc zobaczę co u Ciebie,lecę pod prysznic..

Gość załamana załamana
więc do jutra

Gość gość
hej autorko.Podczytuje ten temat,to ja rzucilam ci mysl o billingach i ciekawa bylam czy dasz rade zobaczyc. .no ale trodno.Chociaz z drugiej strony szkoda bo maz wypity spal by bardziej i mniejsze prawdopodobiestwo ze by sie obudzil w nocy

Gość załamana załamana
jutro dam radę, też jestem ich strasznie ciekawa, no trudno

Gość gość
autorko,niestety troche sie pogubilas w faktach.skoncz juz pisac.

Gość załamana załamana
gdzie?? bo nie zauważyłam

Gość załamana załamana
może ty już skończ to czytać