Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana załamana

zdradza

Polecane posty

Gość załamana załamana
mąż przyjechał, tłumaczył się, że nie chciał tak powiedzieć, że był zły, że wcale tak nie myśli. itd prosił o szanse i dalej szedł w zaparte, że on nie wie kto mu to zapisał w kalendarzu. nie wierze w to. Przemyślałam sobie to wszystko i dałam mu szanse, Dałam mu szanse, żeby móc go obserwować. Teraz już nie mam żadnych wyrzutów, sprawdzam mu wszystko jak leci, telefon, kieszenie. Aha i jeszcze jedno. 4 października to światowy dzień zwierząt, jak to zobaczyłam na kalendarzu to mnie zatkało, bo jego koleżanka z pracy jest strasznym miłośnikiem zwierząt, pomaga w schronisku... teraz jest na zwolnieniu bo jest w ciąży.... Nie wiem czy ma to coś wspólnego, czuje że mąż kłamie i ja się dowiem o co chodzi.

Gość gość
zbyt madra to ty niestety nie jestes, jak chcesz sie bawic w szpiegowanie to NIE MOWISZ o swoich podejrzeniach wczensiej, sama sie odkrylas a on jak ma cos na sumieniu bedzie uwazal sto razy bardziej, zle to rozergalas

Gość załamana załamana
wiem, masz rację. Ale niestety należę do impulsywnych osób, to była sekunda, jak się go o to zapytałam, teraz też wiem, że mogłam siedzieć cicho. Ale uwierzył mi, że mu uwierzyłam.

Gość gość
A ja odkrylam,ze moj facet ogladal profil pewnej slicznej kobiety i na pytanie dlaczego i po co, zaczal sie tlumaczyc,ze ona z firmy obok, ze jej nie lubibo sie wozi strasznie i ,ze byl ciekawy czy jest na portalu...... jasne, jak kogos nie lubisz to zaraz lecisz go szukac w necie.....nie dawalam za wygrana az juz zaczal wymyslac glupoty.... o rety ale faceci to sa...

Gość załamana załamana
...ch**e

Gość gość
załamana, faceci to przede wszystkim myślą o swoim interesie. Żona jest - to ok, ale jak na boku, jest jakaś laska, która sama nadstawia tyłek - to już rewelka. I można się oderwać od tego codziennego kieratu...A Ty k***a haruj, pierz mu gacie, gotuj obiadki...A on i tak będzie miał to w d***e

Gość załamana załamana
przykre to jest