Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile razy pod rząd może facet

Polecane posty

Gość gość

Mój luby po jednym razie ma już dość. Dwa razy pod rząd to już święto. Ma 30 lat. Poprzedni facet działał z przerwami kilku- kilkunasto minutowymi 3 razy przez wieczór. Jak jest u Was?

Gość Bohdan S
bez kozery powiem pińcet

Gość jzb
to zalezy czy mu stanie

Gość gość
próbowałem 2 razy po przerwie 20 minut. Za drugim razem dłużej dochodze

Gość gość
Ja mam tak że jak się zleje to dalej stoi i mogę dalej jechać :) w gumie się tak kochałem najpierw robię szybko dochodzę, potem nie wyciągam i dalej ją w tej samej gumie ostro i głęboko aż ona osiągnie orgazm :) każdy jest zadowolony i można iść spać.

Gość gość
Juz paru mnie posuwalo ale ten obecny to jak mnie rznie to nie widzi konca,a jedzie jak odrzutowiec jeszcze nigdy wczesniej tak nie bylam zrnieta jak przez ostatnie pol roku

Gość gość
ja tez moge pare razy ale z kochanka...

Gość martuska28lb
no wplyw kochanka na pewno ma, ale obecny moj kochanek to jak maszyna :) w sensie konczy, zaczyna, odpocywa chwile, lize, zaczyna, konczy :)

Gość gość
Jeden raz, jaja sobie robicie? Do buzi, na cycki, na brzuszek, na plecki, znów do buzi, do cipki to już 6... a póżniej druga runda :P

Gość madmax80
a ile moze kobieta bo moja dziewczyna tylko raz a jak chcem wiecej to sa wieczne awanturu ze ona juz ma dosc jak to zmienic macie pomysł

Gość gość
Do madmax80:: ja bym ja juz dawno wywalil z domu i poszukal sobie inna

Gość gość
przy 3 razie juz chyba nie ma materiału genetycznego

Gość Starowuj
MadMax! Tysiące kobiet w tym i innych krajach marzą o takim zawodniku jak ty! A z kolei gostki którym wystarczy dwa razy... w tygodniu, potrzebują takiej drewnianej lali jak twoja obecna. Bezzwłocznie wymień ją na lepszy model!

Gość moracy
Jestem w stanie masturbować się 2 razy z rzędu i mieć wytryski.

Gość Lukas00030
Ja mogę bez problemu trzy razy a nawet więcej z małymi przerwami ale po trzecim razie żeby się spuścić trzeba się trochę napracować, chyba że dziewczyna mi obciąga to nawet nie sprawdzałem ile razy bo po trzech spustach obie strony są zaspokojone w zupełności

Gość gość
Świetnie, Doświadczony :P a czytałam gdzieś Twój post że już ledwo możesz.

Gość Madzia 22
Tomek mnie oszukał pisze z inną dowiedziałam się przez ten program www.dodatki.net/i/szpiegsms Nie chce żeby komukolwiek to sie przytrafiło dlatego sprawdzając przekonaj się sama

Gość gigigigi
Chciałabym,żeby mój mąż mógł chociaż 3 razy... A tu raz, czsami ledwo. Chociaz twierdzi,że kręcę go bardzo. Sama uważam,że jestem ok. Moja aktywność jest też w porządku, ale on jest dziwny... Całuje sie i od razu we mnie wchodzi.... Rzadko robimy gre wstępną, bo on musi już wejść. Kurde, ma 30 lat a takie rzeczy....

Gość gigigigi
i jak kiedys chcialam codziennie, teraz w ogole mi sie nie chce :( nawet przestal mnie krecic...jest zle.

gościu-wo, chyba jakoś ci się literki poprzestawiały. Ja należę do tych niedopieszczonych, którzy nawet bez permenu mogą kiedy zechcesz i ile razy zechcesz. Oczywiście teoretycznie, bo nigdy nie sprawdzałem swojej wydolności, nie dane mi było.

Gość gość
cyt.Ja mam tak że jak się zleje to dalej stoi i mogę dalej jechać w gumie się tak kochałem najpierw robię szybko dochodzę, potem nie wyciągam i dalej ją w tej samej gumie ostro i głęboko aż ona osiągnie orgazm 👄 każdy jest zadowolony i można iść spać. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Mając 24l za wieczór i noc 11 spustów. Przypadek z gumą: początek seksu "na pieska",ponieważ "stał" jazda była dalej a śliskość wewnątrz gumy spowodowała zsunięcie się gumy i było zero zabezpieczenia!!!!!. Wniosek: z gumą tylko "po bożemu" lub na "pieska"! Ilość męskich orgazmów uzależniona jest od szybkości regeneracji nasienia i zawiesiny sterczowej, a to z kolei od zdrowego trybu życia. Przepity, przepalony organizm nie zregeneruje się tak szybko.🌼 Identycznie jest z organizmem kobiety👄

Gość gość
jak mielismy po 20-kilka, to mąż mogł 5-6 razy przez 24-godziny, teraz jak mamy po 40-kilka, to 2-3 razy przez weekend i 1-2 w tygodniu-jak dobrze pójdzie, ja teraz mam większe potrzeby, dlatego kupiłam sobie wibrator, używamy go z mężem co wieczór, oprócz tego mąż ma zwinne palce i język, oboje się też depilujemy w miejscach intymnych, bardzo mnie podnieca uczucie dotyku jego gładkich jąder na moim ciele, są takie aksamitne w dotyku...

Gość gość
Mój może trzy razy pod rząd lecz przy trzecim razie trwa ponad godzinę nim się spości ja mam kilka organów.