Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile razy pod rząd może facet

Polecane posty

Gość gość
mamy po 40-pare, mój po 1-szym razie może nawet godzinę, ja mam 2-3 orgazmy w tym czasie, z reguły kończę mu ręką bo narzeka żę go boli jak tak długo ma wzwód....... za luzna chyba jestem tam i dlatego nie ma wystarczającej stymukacji żeby sie spuśćić w środku......

Gość gość
no co ty smoof mi się podoba panio grodzka

Gość gość
A ja tylko raz i to muszę się dobrze starać żeby mi stanął. Stanąć to jeszcze jeszcze ale utrzymać erekcję to już trudno. I tak w trzy cztery minuty się spuszczam.

Gość gość
no to lipka,a ile masz lat może to już wiek swoje robi

Władza jest silnym afrodyzjakiem, ciekawe czy na tyle silnym by zrezygnować z obecności kota. Kot mógłby rozpraszać ;)

Bez interwencji dobrego psychiatry tym bardziej ;)

Bez przerwy (utraty wzwodu) - 2, z przerwami ok. 10 ale oczywiście nie zawsze, tylko jak jestem w dobrym nastroju i mam wolny weekend ;)

Gość echosonda102
mój teraz w wieku 48-lat może co najwyżej 2-3 razy przez wekend, stoi mu owszem przez godzinę i dłużej, ja dochodzę ze 3 razy a jemu nadal stoi, z reguły muszę dokończyć Mu ręką, bo nie jest w stanie spuścić się we mnie, narzeka że jak tak długo ma wzwód to go boli. wiem że się onanizuje , może dlatego musi mieć ręczną stymulację żeby mieć wytrysk.. Ja zreszta też sobie robię dobrze parę razy w tygodniu, a dochodzę tylko jak pieszczę sobie czy mąż łechtaczke...

Gość gość
Mój 3 razy.

Gość gość ja
Pod rząd to bez problemu 3 razy . A z kilku minutowymi przerwami to i całą noc . :-*

Gość gość
Ja mogę dużo razy z rzędu i nawet mi się spać nie chce a stoi dalej jak osłupiały. Wiadomo pierwszy raz super klasycznie z finałem do srodka a potem to gdzie partnerka woli ale zawsze coś wypłynie :) jasna sprawa że już za 2,3,4 razem muszę się dużo napracować żeby dojść ale sex przepiękny:)

Ja raz i przerwa, taka jak na reklamę, którą wykorzystuję na mizianko. Chce jeszcze 💤 Wszystko gotowe i jeszcze raz :P I tak mogę ze cztery razy. :P Później to już mam dosyć a i z "Niej" przeważnie wióry zostawały. Łyżeczka, śpioch a rano buzie uśmiechnięte. :)

Gość gość
ten bez kozery pińcet ale chyba tylko spodnie

Gość gość
można nauczyc się kontrolować wytrysk i można kobietę ostro wypieprzyc raz alę przez 3 godziny nonstop albo i dłużej.

Gość gość
Od paru miesiecy posuwa mnie facet starszy odemnie o 5-c lat pierwszy raz to dosyc szybko tryska ale gdy mu drugi raz stanie przy mojej pomocy to musze dlugo czekac na to zebym poczula cieplo jego spermy wtenczas idzie do toalety a gdy przyjdzie i troche mu pomasuje to za to laduje we mnie calego jak zwariowany az mi ciipka czerwienieje to ja troche olejkiem posmaruje i dalej mnie laduje W sumie to mialam szczescie ze na takiego samca trafilam oby tak mnie posuwal jak najdluzej

Gość gość
Mój miał pięć razy w ciągu ośmiu godzin ze mną i naszą koleżanką na przemian. Po piątym wtrysku koleżanka wzięła do ust okazało się że sperma była z krwią. Więcej takiego maratonu nie próbowaliśmy.