Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babyweight

CZAS WZIĄĆ SIĘ WRESZCIE ZA SIEBIE

Polecane posty

Cześć. No ja jestem w szoku a zarazem zadowolona z wagiu:)chociaż z mojego jedzenia to nie:( ale ubyło mi 2kg od wtorku chociaż troszkę więcej jadłam może te ćwiczenia coś dają może:) oby tak dalej:) Miłego dnia

Gość kasiol2013
raczej moje plany sie nie spelnia, wczoraj dalam czadu, caly dzien na diecie a wieczorem nie moglam opanowac glodu i niestety 91kg,a juz bylo tak dobrze ponizej 90-tki,zycie jest niesparwiedliwe, kobiety w moim otoczeniu pochlaniaja takie ilosci jedzenia w ciagu dnia co ja zjadam przez 4 a sa chude. ja tez tak chce !!!!1 a jak wam idzie?

Gość gość
zalamka niektore to takie kity wciskaja zonka zonka przez 3 dni schudla prawie 12 kg zobaczcie wpis z 2 pazdziernika zonki zonki

Gość gość
i od 2 pazdziernika zaginela w akcji ale w takim tempie chudla,ze juz pewnie ma anoreksje 30.09 wazyla 67 kg a juz 02.10 wazyla 55.9 cholera w trzy dni zrzucic ponad 11 kg sukces:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość gość
tłusta babyweight tak się za siebie wzięłaś że pewnie wyżarłaś całą lodówkę

Gość kasiol2013
ciezko, na wadze nic sie nie rusza, nadal 90. jak to jest mozliwe ze czlowiek sie glodzi a z wagi nic nie ubywa :( babyweight, a jak u ciebie?trzymasz sie?

Gość gość nr 137
Oczywiście, że to tak jest, że głodujecie i wagi nie ubywa. Wiecie, dlaczego? Bo organizm głodówkę traktuje jako alarm i mobilizuje się na to, że w przyszłości grozi wam głód - więc wszystko, co dostanie, stara się odkłądać na przyszłość - stąd jojo. Lepsze jest częste jedzenie malutkich porcji, żeby metabolizm był cały czas nakręcony na spalanie. Fajna i łatwa dieta to np. south beach