Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkaliście się z czymś takim

Polecane posty

Gość gość

Witam. jestem studentką i piszę pracę na teamt działania psychiki ludzkiej, chodzi mi o to, iż czy organizm ludzki w tym przypadku kobiety a raczej nastolatki może dawać sygnały że jest ona w ciąży a tak nie jest?, czy niechciana ciąża urojona może doprowadzić do poważnej depresji?, wypowiecie się na ten temat, zauważyłam że pojawia się tu wiele pytań nastolatek, czy jestem w ciąźy, czy zawsze należy słuchać głosu rozumu, wypowiedzcie się

Gość Ewela00
Jak dziewczyna boi sie ze wpadla to najczesciej mozg jej plata figle i odczuwa oznaki ciazy

Gość gość
mogom bo som gupie :-)

Wydaje mi się, że mózg moze płatac figle :), np. dziewczyna może częściej oddawać mocz, może powiekszyć się jej biust, czy spóźniać nawet okres, a to tylko dlatego, że przez dłuższy czas wmawia sobie, że jest w ciąży (medycyna to potwierdza)

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, może więcej osób się wypowie

Gość michasia21
ja nie jestem nastolatką i tak mam!!! to juz obsesja

Gość gość
możesz coś więcej o tym opowiedzieć, jakie objawy temu towarzyszą itp.

Gość A jakiej to uczelni studentka
do pisania pracy uzywa materiałów z tak 'wiarygodnego' źródła? 'iż czy'- ja pinkolę, matury nie powinnas dostać :O

Gość gość
Chcę poznać opinię innych kobiet

Gość michasia21
Tak mogę, od ostatniego stosunku nimęło ponad dwa miesiące, od tego czasu miałam dwa okresy i wykonałam 13! testóe w ciążowych , których wynik zawsze był negatywny.No to przecież w ciąży być nie mogę.Mimo to cały czas obserwuje swój biust, brzuch doszukuję się czegos na siłę, czuje ze przytyłam, ale przeciez w ciąży nie mogę byc miałam okresy owulacje itp nie do konca jednak w to wierze, ale przeciez to nie realne