Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr_qaz

Dziwne znajomosci

Polecane posty

Gość piotr_qaz

Czesc! Tak sie stalo ze rozstalem sie z moja poprzednia kobieta po dosyc dlugiej znajomosci i zostalem sam. Mam 35 lat, chyba jestem normalny :) Jak juz wrocilem do wzglednej normalnosci, to spotkalem sie z paroma kobietami, ot takie randki i mile spedzenie czasu - nie zakladam ze musze znalezc zone :) Byc moze to moja starosc :) , ale jestem w szoku co teraz kobiety w wieku podobnym do mojego, maja do zaoferowania: Albo jakas jedna wielka sciema, szukanie facetow do zaliczenia, albo jakas totalna pustka mozgowa i brak jakichkolwiek zainteresowan oprocz tematow ktore oferuje telewizja i media, albo jakies podejscie skrzywdzonej kobiety/singielki majacej pretensje do calego swiata - czyli wszystko nie tak, praca nie taka, ludzie zli, a faceci to juz wogole sk...ny. No coz, idealem na pewno nie jestem, ale trafiam wlasnie na jakies ewidentne odpady procesu laczenia ludzi w pary :) Czy to prawda, ze statystycznie powyzej powiedzmy 30go roku zycia - jezeli kobieta jest sama, to cos z nia jest nie tak ? :) Oczywiscie pewnie to samo mozna powiedziec o mnie i tutaj klania sie jakies obiektywne spojrzenie na siebie :) Nie wiem, moze jestem juz nudny i smutny. O ile w wieku powiedzmy 16-25 nigdy nie mialem problemu z poznawaniem kobiet ktore mnie interesuja, i ktore sa zainteresowane moja osoba- tak teraz mam jakas totalna porazke zyciowa :) O co chodzi ? :) Szukac wsrod mlodszych rocznikow ??? :) Piotrek

Gość gość
To chyba normalne ze w tym wieku większość ludzi ma już swoje połówki, więc zostaja kobiety/mężczyźni albo z takimi poglądami ze im nie spieszno było, albo w życiu coś nie wyszło, co nie znaczy że zaraz z nimi coś nie tak, ale mają też swoje doświadczenia wiec i pewnie oczekiwania się zmieniają, no i zostają jeszcze ludzie którzy hm... po prostu ni emieli brania. Tak myślę:)

Gość gość
więc niestety w tym wieku trudniej znaleść, na pewno nie ma co liczyć na tą świeżą niewinną miłość bo to dobre 10 lat wcześniej:), ale więcej wiary w poszukiwania to mozę się uda:) powodzenia

Gość jezdze na nartach
nie wiem na co trafiasz i szczerze mowiac srednio mnie to interesi... jak uda ci sie zobaczyc w kims cos wiecej niz odpad poprodukcyjny, daj znac :D

jezdze_na_nartach: trudno zeby Cie interesowalo moje zycie :) Sprostuje tylko, ze nie zakladam ze wszyscy to odpad produkcyjny, a tylko ja jestem z******ty. Ja chyba juz tez sie kwalifikuje do kategorii odpad :)

Gość gość
czemu sie z tamta rozstales:(?

Gość jezdze na nartach
mylisz sie nie pisze tego z powodu ze nie interesuje mnie twoje zycie tylko z powodu ze nie interesuje mnie twoj wyniosly ton jakim piszesz te posty kazdy - jak to ladnie ujales- odpad ma w sobie cos co warto zobaczyc i zachwac u jednego jest to usmiech, u innego umiejetnosc rozmowy, u kolejnego asertywnosc, jeszcze u innego umiejetnosc znajdowania radosci w rzeczach malych i nieistotnych a ty to hurtem wyrzucasz do kosza no to masz problem

Ciezko to jednoznacznie okreslic czemu: Ja sie uparlem w pewnym momencie na dom, dobra sytuacje finansowa i na budowanie wszystkiego RAZEM (firma, dom, dzieci najlepiej itp), ona w pewnym momencie przestala wykazywac tym zainteresowanie z zalozeniem ze jest dobrze jak jest - bo czy sie stoi czy sie leze xxxx PLN sie nalezy. Rozjechalismy sie wiec w naszych potrzebach w momencie gdy przyszlo do wiekszych planow, a potem to juz rownia pochyla. Prawdopodobnie na poczatku wyszla z zalozenia, ze jest fajnie bo jestem facetem ktory wie czego chce, ma konkretny plan i go realizuje. Potem ja mialem za duzo wymagan zarowno od siebie jak i od niej. Piotrek

Pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość. Przecież dobrze wiesz, że nie każda singielka po 30tce to odpad, przedwczesne te żale:) Prędzej czy później spotkasz tę jedyną, która wkręci Cię w swój kieracik;) Ciesz się wolnością, nie narzekaj:)

jezdze na nartach: moze i ton jest troche z gory, ale uwierz: szanuje wszystkich ludzi rowniez tych myslacych inaczej niz ja. W szoku troche jestem, ze pare lat zycia i nagle ten swiat wyglada jakos inaczej. Nie wiem, byc moze ja sie zatrzymalem gdzies w rozwoju :) To tak jak jakis czas temu zadziwilo mnie, ze jadac komunikacja miejska (a jezdze sporadycznie raz na pare lat) - wszyscy ludzie jak jada to gapia sie w komorki. Wiec swiat idzie do przodu, ja pewnie nie:) Tak czy siak obstawiam, ze sa na tym swiecie kobiety, z ktorymi sie dogadam.

Gość gość
Piotr,a może zacznij się rozglądać za starszą od siebie?skoro nudzą Cię równolatki,małolatki traktujesz jak maszyny do seksu,jedyne wyjście spróbować ze starszą :);) A tak serio,jesteś pewnie znudzony łatwymi przygodami,odpocznij nieco,odseparuj się od pokus,znajdź jakieś hobby-nie wiem motolotnia,podróże,szkoła tańca,albo dzierganie na szydełku:P Też miałam taki okres w życiu,po upływie chyba 2-3 lat spotkałam na swej drodze kogoś,kto jest idealną połówką,uzupełniamy się pod każdym względem,jesteśmy tak różni że nie ma dnia bez niespodzianek:)Ale jest cudownie-życzę szczęścia:)

Gość jezdze na nartach
szczerze? watpie a watpie dlatego, ze piszesz: Prawdopodobnie na poczatku wyszla z zalozenia, ze jest fajnie bo jestem facetem ktory wie czego chce, ma konkretny plan i go realizuje. Potem ja mialem za duzo wymagan zarowno od siebie jak i od niej. piszesz PRAWDOPODOBNIE a wiec nie wiesz, a juz wystrzelasz z wymaganiami polecam chmielewska (nie)boszczyk maz :D nadal sie wymaganiami do wypeku :P, :P, :P

PIsze prawdopodobnie, bo to moja interpretacja. W odroznieniu od Ciebie, nie jestem pewien w 100% co ludzie mysla i czuja.

Gość jezdze na nartach
potrafisz wymieniac poglady bez atakowania rozmowcy? ja TEZ nie wiem co ludzie mysla i czuja ale uwazam ze to dobry zwyczaj ZAPYTAC zanim uzna sie cos za pewnik a ty - jak wynika z twojej wypowiedzi - wyciagnales wnioski nie zadajac ani jednego pytania chcesz sie dalej bawic w taka zabawe? leb ci chlopcze nie wytrzyma od walenia w mur swojego wlasnego szufladkowania, to grozi sporymi problemami z psychika

jezdze_na_nartach: jestes kobieta ? Jezeli tak, to musze powiedziec jedna rzecz: lubie kobiety ktore maja wlasne zdanie i otwarcie neguja takich jak ja.

Gość gochaaaaaaaaaaaa
jak dla mnie to jak ktoś zauważył wcześniej to w tym wieku każdy jest już ułożony, mianowicie ma bagaż doświadczeń, ma określone na pewno większe wymagania niż młodzież, która dopiero zaczyna swoje życie i zapewne dlatego jest ciężej po 30 znaleźć partnera