Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nigdy nie zdradzi

Polecane posty

Gość gość
a ok.ale z ta potulnoscia to przesadzilas.moj pies jest potulny bo go tak wytresowalam...ale nazwijmy to zle dobranym slowem:P

Gość gość
Bzdura z ta potulnoscia i z tym ze ma byc d****a. Ma byc goraca ale nie drzec sie jak obdzierana malpa i nie rozkraczac tak zeby jej bylo widac watrobe. Taka laska facet szybko sie znudzi. Faceci chca miec namiastke luksusu, tego ze posuwaja dame a nie tylko dziwke

Gość gość
gościu z 17.40 Przestań na chwilę oglądać p***ole i przeczytaj uważnie o czym tu się pisze.

Gość gość
No wlasnie to wy sie wzorujecie na tanich d****ach z p***osow

Gość gość
Zalozenie bzdurne .Wystarczy poczytac dlaczego ,ludzie sie zdradzaja .Sex jest na prawie ostatnim miejscu .Mozna miec super dobry sex a i tak dojdzie do zdrady z byle makologwa .Jak dzieci poprostu, cos nowego ,cos innego .Pewnie z inna /innym bedzie cyber .I kuku .Nie jest . Zostaje jak zwykle poczucie niedosytu .Spapralismy sobie zycie ,tylko po to zeby przez chwile ,miec przereklamowane motylki :) Przez chwile bo dalej w ten las taki sam schemat .Rutyna ,powtarzalnosc :)

Gość gość
mam zone i zona ma mocny temperament ale d****a w sypialni?jakbym chcial d****i to bym do burdelu poszedl.mylicie pojecia.traktowac swoje zone jak dziwke to troche teges.

Gość gość
Jakis madry facet powyzej

Gość gość
To widocznie ty masz mniejszy temperament, jeśli wolisz bierną żonę od tej ktora np. zrobi ci laskę.

Gość gość
Tak to jest jak sie rozmawia z plebsem. Napatrzyli sie na swoj inwenarz w stajni i sa mistrzami w seksie. Im bardziej zwierzecy seks tym mysla ze sa lepsi w lozku.

Gość gość
Ja mam to gdzieś. Chce niech zdradza. Dla mnie seks nie jest najważniejszą rzeczą w świecie i nie będę udawać, że jest. A w ogóle to i miłość i seks są mocno przereklamowane.

Gość gość
A babcia z 18.22 to pewnie tylko po bożemu, bo nawet od tyłu to grzech, bo za blisko krzyża

Gość gość
robienie loda to samo co robienie minety,nic w tym uwlaczajacego ale nasrac sobie na klate nie dam.nie wiem po co ktos popada w skrajnosci i twierdzi,ze ktos tu po bozemu.

Gość gość
babom sie nie chce starac, zero inicjatywy i tak to wyglada.. facet sie stara a taka lezy jak kloda, nawet orgazmu nie ma i nie ma sie po co starac

Gość ona lat 33
ja nie leze jak kloda:P

Gość gość
jedna mądra, ruszaj się dziewczyno ile dasz rade

Gość gość
zdrady po stronie faceta są spowodowane nieudanym sexem małżeńskim i to jest fakt