Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezperanssa

streptococcus agalactiae która z Was miała

Polecane posty

Gość ezperanssa

właśnie odebrałam wyniki z wymazu z pochwy i o***tu wyszło streptococcus agalactiae jak przeczytałam co może stać się z dzidzią jestem przerażona...bo z tego co wyczytałam to bardzo poważne..

Gość gość
ja miałam, przy porodzie dostałam antybiotyk i po krzyku. nie czytaj o tym bo to idzie kręćka dostać. dopilnuj tylko antybiotyku i tego, czy dzieciaka po porodzie przebadają

Gość ezperanssa
no właśnie im więcej czytam tym bardziej mnie to przeraża...a szpital w którym zamierzam rodzić nie ma zbyt dobrej opinii i jestem przerażona

Gość gość
teraz raczej wszyscy zwracają uwagę na to badanie. sama zaznacz już na izbie przyjęć, że masz paskuda. antybiotyk muszą Tobie podać. później pobiorą dziecku wymaz z ucha i sprawdzą czy antybiotyk pomógł czy też dziecko się zaraziło. jak wcześnie zarazę wykryją to dziecko dostanie antybiotyk i tez obędzie się bez komplikacji

Gość ezperanssa
tak wiem..ale stres jest...że coś będzie nie tak..że coś się stanie..że lekarze zlekceważą etc. wolałabym mieć cc przynajmniej miałabym spokój psychiczny

Gość gość
ja tez mialam, bez obaw jak tylko weszlam na porodowke to zaczelam krzyczec ze mam dodatnie gbs , podali mi antybityk ktory ogolnie powinien byc podany na 4 h przed porodem, ja dostalam na 20 min przed porodem, jakos szybko poszlo, dzidzius zdrowy :) bez obaw