Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zabawek maja wasze roczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

czy maja duzo zabawek? ja w kolko slucham od mamy, ze corka ma za duzo zabawek...

Gość gość
ja też miałam manie kupowania ale teraz wiem że to bez sensu odsprzedałam wszystko drugiemu dziecku zostawiłam klocki drewniane plastikowe farme fisher price i takie miękkie laleczki + doemk + samochód, dla mniejszego takie kubeczki kubek w kubek, kulki i kilka szeleszczących więcej nie ma sensu :)

Gość gość
moja ma sporo.ale przyznam szczerze ze rzadko bawi sie czymkolwiek .teraz jest na etapie chodzenia.lubi klocki i ksiazki.ksiazki lubi bardzo.i jesli juz sie bawi to albo ksiazki,albo klocki

Gość gość
a dlaczego, skoro corka sie nimi bawi?

Gość gość
ja rozumiem, ze bez srnsu jest kupowanie np. 5 sorterow, ale jesli dziecko ma 1 sorter, 1 pchacz, 1 jezdzik, 1 szczeniaczka uczniaczka itp., to czemu mu nie kupowac?

Gość gość
mój syn tez ma dużo zabawek, jednak sa to zabawki z takiego jakby pchlego targu(mieszkam w anglii tu się nazywa carboot), czyli używane jednak sprzedawane za grosze(pol funta, funt, 2funty), gdyż dla anglikow to taka tradycja, i nie robia tego by się wzbogadzic.. wybieram zabawki w dobrym stanie, myje i syn się bawi, a raczej więcej nimi rzuca, tutaj zabawki sa drogie i gdybym miała kupować nowe to mialby niewiele.

Gość gość
tutaj autorka - moja corka ma duzo uzywanych - kupuje przez portale spolecznosciowe, sporo nowych, ale nie dubluja sie te zabawki. mama uwaza, ze ja rozpuszczam.

Gość gość
15.36 co ty za bzdury opowiadasz w Uk sa tansze zabawki niz w Polsce.

Gość gość
córka ma bardzo dużo zabawek i wszystkie z fisher price

Gość gość
najlepsza zabawka to tata ;) powiem czym się bawi mnóstwo książek, małe samochody różnego typu z Wadera, drewniane i plastikowe klocki, zabawkowa konsola obsługi centrum ratunkowego ewentualnie bączek.