Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dada223344

facet spod znaku bliźniąt

Polecane posty

Gość dada223344
nikt sie juz nie wypowie?

Gość kobieta mojego bliźniaka
Czytając to aż wierzyć mi się nie chce w to, co czytam o bliźniakach. Mój facet jest bliźniakiem - w życiu nie widziałam bardziej ułożonego mężczyzny. Dżentelmen, trochę romantyk, troskliwy, pomocny, liberalny, dyplomatyczny. Ma czasami cięty język, ale w granicach wszelakiej kultury. Z wad to jest okropnym leniuchem, ale mnie sprawia przyjemność opiekowanie się nim i czasem wyręczanie go, jak mu się czegoś nie chce. Kolejną wadą jest to, że bardzo łatwo przyzwyczaił się do tego stanu rzeczy i w bardzo urzekający sposób potrafi wyprosić wyręczenie go :D ale ja konsekwentnie czasem odmawiam i wtedy słodko boczy sie na mnie, po czym przyznaje mi rację, że czasem też musi ruszyć 4 litery :D Ja jestem spod znaku lwa.

Gość dada223344
to chyba spotkałaś jakis wyjątek, czego Ci gratuluje i zazdroszcze jednocześnie ;)

Gość kasjerkaona
widze, że wątek chyba sie nie rozwinie... dlatego zamykam temat

Gość gość
Rozwinie się, rozwinie ;-) Dodam, że większość facetów bliźniąt to wieczni kobieciarze, flirt to tylko wstęp do zdrady. Znajomy bliźniak, po wielu latach skakania z kwiatka właśnie się ożenił, oczywiście z dziewczyna z innego miasta i co... nadal zdradza... kiedy prawda wyjdzie na jaw ... dobrze się kamufluje gra przed znajomymi i rodziną pana idealnego, jest super kontaktowy, wygadany, obrotny, zarozumiały, przy tym lekko pamiętliwy, lubi się chwalić. Za żonę pojął dziewczynę, dzięki, której "ustawi się" jeszcze bardziej.

Gość gość
to tylko głupie zabobony. Każdy jak się uprze to wyciągnie coś ze swojego lub czyjegoś znaku zodiaku co będzie pasowało. Mój partner ma bliżnięta i teraz mam przed nosem opis tego znaku. Dla mnie tak to wygląda, że właściwie każdy mógłby siebie dopasować. Fakt, dużo się zgadza, ale dokładnie tyle samo to kompletne przeciwieństwo tego co robi, np. mój partner nie jest "uniwersalny", ale na temat tego co go interesuje może mówić godzinami i ma bardzo szeroką wiedzę w tych dziedzinach. W ogóle nie jest praktyczny w swoich działaniach i zainteresowaniach - dla niego coś ma być ciekawe, niekoniecznie przydatne. Poza tym wiele tych cech przypisanych bliżniętom widzę też u siebie, a to nie jest mój znak zodiaku.