Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto wrocic do Polski

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pracy w Anglii :( Nic nie moge znalezc. Czy warto wrocic do Polski? Isc na studia? Juz nie wiem, co mam poczac :(

Gość katerinka1666
zostań tam.a zapisałaś się do agencji pracy? przecież tam prace możesz mieć codziennie inna.moze nie jakas wymarzona ale zawsze cos

Gość gość
ja bym wrocila do Polski na studia.( byle sensowne!!!) ze studiami wiecej zdzialasz -niekoniecznie w UK. A tak bedzisz tylko gary zmywac - bez sensu.

Gość gość
Nawet na zmywanie garow jest mnoostwo chetnych w UK...

Gość gość
tak jasne trzymaj sie pazurami w UK bo to ewidetnie szczyt marzen dla niektorych tutaj, Nie wazne co robisz, nie wazne jak cie poniza, masakra.

Gość gość
W Anglii nie ma przyszlosci, zrozumcie to. Tylko dla osob z super kwalifikacjami i fachem jest tu szansa na godne zycie.

Gość gość
''ze studiami wiecej zdzialasz'' - czytaj będziesz bardziej z przodu w kolejce po zasiłek dla bezrobotnych :D Niech przynajmniej powie jakie to studia, bo jeśli ma być kolejnym z kilkuset tysięcy politologów, filozofów albo kulturoznawców, to lepiej od razu dać sobie siana.

Gość gość
i zostac przy garach przy ktorych mozna dobrze zarabiac w UK ;)

Gość gość
Dobrze zatabiac? 900-1000 funtow jak masz miesiecznie to max! A to jest minimalna w Anglii, co przy obecnych cenach sprawi, ze bedziesz kiepsko zyc i to bardzo... Tak samo sprawa wyglada jesli pracuje sie jako sprzedawca, kelnerka, w fabryce, magazynie, sprzatanie itd. Bieda z nedza!

gość - ale komu ty wmawiasz, że nie ma przyszłości? Każdy wie sam jak mu się powodzi i twoje p********ie w kilku tematach na raz tego nie zmieni.

Gość gość
Nie ma przyszlosci dla nowych, dla ludzi wykonujacych proste prace. Jest bardzo ciezko z praca, 2.5 mln bezrobotnych, wciaz przybywa tu mnostwo ludzi i jest mega konkurencja na kazde stanowisko, wiec nie p*****le glupot, tylko pisze jak jest! Jesli ktos jest tu dlugo i zdazyl sie "ogarnac" czytaj ma konkretny fach, tutejsze doswiadczenie, referencje i zna bdb angielski to powinien sobie radzic, a dzis zaczynac od zera - nie ma najmniejszych szans! I to jest prawda, jak ktos chce to sie moze sam przekonac.