Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carla88

Szwajcaria praca w klubie lub w mieszkaniu opinie

Polecane posty

Gość Carla88

Witam,jak w temacie. Interesuje mnie praca w Szwajcarii, w klubie nocnym lub na mieszkaniu. W Niemczech już tragedia,mało gdzie można fajnie zarobić, stąd pomysł z wyjazdem ,na początek,na tydzień-do Szwajcarii.:) Jeśli któraś z was,dziewczyny,ma jakieś doświadczenie w takiej pracy w tym kraju,mogłaby mi coś polecić lub odradzić,byłabym bardzo wdzięczna.:) A może któraś też zastanawia się nad "terminem" tam? :) Proszę o normalne odpowiedzi, kretyńskie i wulgarne posty będę ignorowała- nie podoba ci się temat -NIE CZYTAJ! Jest mnóstwo innych. P.S. Gdzieś tu na forum już był podobny temat,ale w innym dziale,a z racji,iż ten jest najczęściej czytany,umieściłam go tutaj.

Gość bezrojobless
w jakim charakterze, prostytutki?

Gość bezrojobless
A w Italii bys nie chciala?

Gość Carla88
W Italii mi się nie opłaca, są tam jeszcze niższe stawki niż w Niemczech,gdzie mieszkam i pracuję. Aczkolwiek rejon bardzo fajny.jeśli chodzi o urlop,nie przeczę.:) Dziękuję bardzo za propozycję,mimo wszystko.

Gość franiaZgania
oo fajny temat, ja tez wybieram sie za granice,bylam tez ok 3 razy w niemczech i roznie bywalo,ale ja pracuje dopiero niecale 7 miesiecy wiec swiezynka jeszcze hehe. o szwajcarii slyszalam duzo dobrego ale czy faktycznie da sie tam zaroic taka fajna kse???