Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A jacy są faceci spod znaku WAGI

Polecane posty

Gość gość

Jest o bliźniakach, to czas na wagi. Jakie macie z nimi doświadczenia, jacy są, to prawda, ze chętnie zdradzają?

Gość kinkyreggae
prawda w 100% procentach ze zdradzają, a do tego są niscy i mają problemy z nadwagą :)

Gość gość
Też się zgadzam, ze zdradzają i są fałszywi. Niscy, ale nie znam żadnego z nadwagą :P

Gość gość
Niezdecydowani i najczesciej klamcy.

Gość kinkyreggae
do tego mają małe penisy i jaja jak tiktaki, sprawdzone i potwierdzone info wróżbami z fusów herbaty.

Gość gość
No to moze spotkalas jakas pozytywna wagę, bo zazwyczaj wagi to straszni ludzie. Samolubni, niezdecydowani, egoiści, klamcy, oczy im latają za panienkami nawet przy wlasnej kobiecie.

Gość gość
spoko ludzie, ważą słowa najgorsi to typy spod znaku panny, takich unikać

Gość gość
Ja jestem kobieta spod znaku wagi i nie zdradzam :) Mialam raz faceta spod tego znaku, takze jako przyjaciel super, i nie mial malego penisa :D I mnie nie zdradzal. I zgadzam sie, ze faceci spod znaku panny sa beznadziejni - wszyscy, jakich poznalam. To samo doswiadczenie ma moja przyjaciolka.

Gość gość
Ale nie rozmawiamy o kobietach wagach, tylko o facetach ;) Zgadzam sie, ze zdradzają, to typowy powietrzny znak, czyli ogolne lekkoduchy, nie przejmują sie czyimiś uczuciami, bawią się kobietami bez skrupułów

Gość gość
To witam faceta wagę :) Niestety nie lubię Twojego znaku, ale moze jesteś wyjątkiem wśród tych wszystkich złych wag :P