adzia29 0 Napisano Październik 1, 2013 Od 24.09.2013 zaczęłam dietkę kapuścianą, startuję naprawdę z dużą wagą!!!! Pierwszego dnia się nie zważyłam tylko drugiego, ale już czułam się lżejsza. od 25.09 do 01.10 ubytek wagi - 6kg;))) wiem że to w większości woda ale motywacja jest:) w sobotę pozwoliłam sobie na 3 drinki ale była to whisky z lodem więc bez słodkich napoi czy soków. Od piątku masuje się pasem wibracyjnym a od wczoraj pomału wprowadzam ćwiczenia. Zupkę miksuje bo inaczej jej się jeść nie da;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabriella44 Napisano Październik 4, 2013 Ja byłam na tej diecie, ale przestawiłam się na menu od dietetyka. Teraz je stosuję wraz z systematycznymi ćwiczeniami, od trzech miesięcy. na razie ubyło mi 15,5 kilograma i chyba będę skłonna kupić sobie tabletki odchudzające, które bierze moja koleżanka. Ma dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i mówi, że w ciągu trzech miesięcy udało jej się pozbyć 19 kilogramów. Może i mnie się teraz będzie lepiej i sprawniej odchudzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2013 ja mam za sobą już 8,5kg więc motywuje mnie to dalej do picia zupki a tabletek już tyle brałam że wiem że cudów nie zdziałają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2013 ta dieta strasznie wyniszcza organizm. Najpierw się chudnie, ale potem efekt jojo daje o sobie znać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2013 gosciu powyzej, w czym ta dieta cie wyniszcza? myslisz ze to tylko kapusta i kapusta? czytałes składniki na pozostale dni oprócz ciepłej i pożywnej zupy z m.in.kapusty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaja823455 Napisano Październik 7, 2013 Każda dieta pozostawia jakiś ślad w naszym organizmie,jednak z efektem jojo może być rożnie,to zależy od przemiany naszej materii. Dieta kapuściana jest akurat o wiele zdrowsza niz Dukana. www.Sklep.WinaImport.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Październik 24, 2013 To głodówka a później efekt jojo, spalone mięśnie i skrzywiona psychika, bez sensu w takie coś wchodzić ;/ Mnie tego nauczyła panienka dla której opiekuję się maluchami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem w miesiąc straciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co umieszcza ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalie25 Napisano Październik 25, 2013 Ja najpierw zmieniłam nawyki żywieniowe na bardziej zdrowie http://glowaboli.pl/jak-zdrowo-sie-odzywiac/ potem zaczęłam ćwiczyć pod okiem instruktora i waga sama spadła na razie o 6 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach