Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Play24 bilingi

Polecane posty

Gość gość
Dekatalogowata Jesteś strasznie obrzydliwa...do najgorszego wroga bym nie napisała nic co miałoby związek z jego dzieckiem ....a nigdy bym nie wyzwała dziecka i nazwała bachorem. Widzę,że masz problemy w życiu a na kafeterii siedzisz po to by wyładować swoje emocje.

Gość gość
staszek spod monopolowego: To super,dzięki ;) Chociaż jeden facet konkretny ..krótko i an temat.

Gość gość
Witam.tu maz pani gosc.domniemana kolezanka jest tak naprawde kochankiem.pozdrawiam wszystkie wierne kobiety.kochajcir swoich facetow jezeli sa tegowarci inie robcie ich w koniatak jak moja gdyz czasem,przez wlasna glupote,mozna stravic cos co naprawde sie liczy tsk jak straci toteraz moja kobieta.ps.grze alem jej w telgdyz onatorobilamicodzien.sprawdzala smsy,fb eszystko.mowia ze glupotanieboli,a jednak,moje serce jest zranone.pozdrawiam.m... Mowic kocham to cos bardzp waznego.nie mozna miec wszystkiego a przrz glupi blad,zachcianke mozna stracic to co sie ma.nie wiem co nia kierowalo,taka zazdrosna omnie a sama zdradza.bylem uczciwy do bolu szczerze przyznam ze nigdy jej nie oklamalem.zalezy mi na niej i stwierdzilem ze skoro mam ten zwiazek budowac na klamstwie,to lepiej wogole nie zaczynac.taka spotkala mnie nagroda.wziolem dla niej rozwod.uwierzylem ze jestesmy sobie przeznaczeni.niestety.pamietajcie,klamstwo ma krotkie nogi a uczciwosc nie ma ceny.chciala miec dwoch na raz...mi to nie odpowiada.dzisiaj sie pozegnamy.spakuje sie i odejde.

Gość gość
I tak to wyglada.nie wszystkie bajki koncza sie zdaniem'i zyli dlugo i szczesliwie....' A tak niewiele zabraklo.w wieku 35 lat moge smialo stwierdzic ze nigdy nikogo tak nie kochalem jak ta kobiete.trza otrzec lzy i brac sie za zycie.moze,gdzies tam,jest ktos kto doceni i uszanuje moja milosc...

Gość gość
a cze,u w bilingach nie sa podawane numery przychodzace ? pisze np Połaczenie przychodzace a numeru nie ma ?

Gość gość
Żeby założyć komuś tam konto trzeba mieć tej osoby telefon bo tam przychodzi sms weryfikacyjny ...

Gość gość
Czy mogę zastrzec czyjs num tele żeby nie był na bilingu żeby mąż niemugl zobaczyć z kim rozmawiam i sms

Gość gość
ja miałam podobną sytuację, ale byłam na abo, teraz przeniosłam się do vikingów na kartę i mam ich apkę w tel i nikt mnie nie szpieguje :D a mąż albo ma powody żeby Ci nie ufać, albo jest lekko przewrażliwiony