Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO KUPICIE SWOIM DZIECIOM NA ŚWIĘTA

Polecane posty

Gość gość

taki luzny temacik:), macie juz jakies pomysły ? moze cos od Was podłapie:)

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=wader+zdjecia&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_QtLUqW_CIraswaI8YCwDw&ved=0CCoQsAQ&biw=1093&bih=508&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&imgrc=O4V4iM4IADuMPM%3A%3B3unbZMx0fN60JM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.e-commerce.pl%252Fzdjecia%252FSamochody-i-inne-pojazdy%252FWader-Garage-29086-big.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.e-commerce.pl%252FWader-Wader-Garage%252C27335.html%3B400%3B344

Gość gość
moja córka chce Furby'ego :) więc chyba jej go kupimy. A młodszej jakąś d**erele bo ona dopiero 6 m-cy bedzie miała

Gość gość
ja jeszcze o tym nie myślę. po drodze mamy jeszcze urodziny obojga więc święta to dla nas temat odległy

Gość 12gosc123
ja swojej takiego pieska w walizeczce, bo bardzo chce miec, a tak bedzie mala namistka, zobaczymy jak bedzie sie nim opiekowac na niby:)

Gość gość
no ja tez napierw mam urodzinki synka w list. i jeszcze nie wiem co kupimy:)

Gość gość
Ja już kupiłam: Dumel Discovery Interaktywna Mapa Świata DD 60853

Gość gość
Co wy macie za mnie kupowanie prezentow. by ani na urodziny imoeniny, swieta nie kupujemy ZADNYCH PREZENTOW.,

Gość gość
Moj synek ma 8 mcy i sama nie wiem, pewnie jakas zabawke do 50 zl bo musimy nowy fotelik kupic a okazalo sie ze auto ktore kupilismy wymaga malego remontu silnika i wydac musimy 2000, zobaczymy bo moze jakis jeden wielki prezent ale cala rodzina sie zlozymy. Problem w tym, ze on juz wszystko ma :)

Gość gość
Toksyczna- a wasze rodziny obchodzą? Pytam z ciekawości, u nas w domu też nie ma świąt, a co za tym idzie- i Mikołaja, ale Boże Narodzenie przeważnie spędzamy u mojej mamy i tam choinka i prezenty... U dzieci przeszło bezboleśnie to że w otoczeniu są święta a u nich nie? Czy takie środowisko macie że raczej nikt nie celebruje specjalnie? Ja ostatnio wymiękłam i swojemu pod choinkę kupiłam jakieś słodkości i prezenciki typu kredki i książeczka, bo już zaczynał kumać że paczki dla innych są...

Nie obchodzimy świąt nigdzie, rodzina też nie ,poza tym z 2 stron nie mamy rodziny w PL..Środowisko mamy różne ,są osoby które nie obchodzą świąt , a jest wiele osób które jak najbardziej obchodzi, u dzieci to samo jest .Maja zróżnicowane środowisko ( i dzieciaki które należą do innego wyznania i do żadnego i tez do katolickiego)lecz zdaje mi się ze większości ich kolegów/koleżanek obchodzi jednak święta katolickie Spadam

Gość mamaizona
[zgłoś do usunięcia] gość Moj synek ma 8 mcy i sama nie wiem, pewnie jakas zabawke do 50 zl bo musimy nowy fotelik kupic a okazalo sie ze auto ktore kupilismy wymaga malego remontu silnika i wydac musimy 2000, zobaczymy bo moze jakis jeden wielki prezent ale cala rodzina sie zlozymy. Problem w tym, ze on juz wszystko ma usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxx heh, zadne dziecko nie ma wszystkiego:D

Gość gość
Ja się zastanawiam nad czymś takim www.mamabox.pl

Gość goscv
za wcześnie jeszcze o tym nie myślę ogólnie nie kupuję pierdół

Gość Kaskooo
Ja zrobię to co w zeszłym roku :) Usiądę z małą przed komputerem i wybierzemy zabawki z "Fabryki Mikołaja" na www.listdomikolaja.pl :) Dziecko ma frajdę, bo może wybierać zabawki, ozdabiać list naklejkami i rysunkami, a ja i moja rodzina mamy gotowe pomysły na prezenty i nie trzeba się przejmować przeszukiwaniem sklepów na ostatnią chwilę :)

Gość gość
Coolindę, Happy Arts Paulindy, jakieś zestawy Playmobila bo zbierają, mazaki do dmuchania i farby w sztyfcie z pędzlem wyglądające jak markery.

Gość livvy
Starsze dostaną kasę i słodycze, bo same sobie kupują, a młodsze nie ogarnia jeszcze idei świąt, więc pewnie coś bardzo bardzo symbolicznego i taniego, bo i tak dostało ostatnio kupę rzeczy (głównie ubrań na jesień i zimę, śpiwór, teraz jeszcze trzeba będzie kupić kombinezon), które łącznie wyniosły nas kilka ładnych stów.

Gość gość
Moja córka ma 3 lata i napisała tzn dyktowala a ja pisałam list do mikołaja w którym prosiła o domek dla lalek z mebelkami i to właśnie dostanie.

Gość gość
niewiem. moja 5 latka. wszystkim bawi sie 5 minut. a potem w kat.

Gość gość
starszy wypasiony tablet(13 lat) mlodsza jakies zabawki(4 latka)

Gość cztery z plusem
na mikolaja po zestawie klockow jlt czy jak sie tam zwa- podrobki duplo bo choc maja ich bardzo duzo to sie rewelacyjnie nimi bawia. na gwiazdke najstarsza chce ksiazke do projektowania sukni slubnych syn jeszcze nie wie co chce bo czesto zmienia zdanie ostatatnio mowi o lego, srednia chce konika interaktywnego dzidziusia pony a najmlodsza pewnie lezaczek fp albo karuzele do lozeczka.