Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kate middleton ma depresję poporodową

Polecane posty

Gość gość

tęskni za nieobecnym mężem cóż, samo życie, zrobił, dwa tygodnie pobawił, s********ł, kate ma sama się męczyć z wszystkim płacze i tęskni i jest wykończona samo życie czułam, że ten dzieciak rozj***e im system od początku tej ciąży czułam kwas taka ładna z nich para, a teraz już niestety instytucja, i to patriarchalna- william na ćwiczeniach, potem chleb z nutellą i spać,a kate 24/7 obolała i dźiwgająca odpowiedzialnosć

Gość gość
taaa, obolała i dziwgająca odpowiedzialność 24/7- nie bądz śmieszna, do pomocy ma cały sztab nianiek, kucharzy, sprzątaczek itp., więc chyba z nudów wpadła w depresję

Gość gość
wierzysz w te bzdury?

Gość gość
uwierzyłam...w końcu jakby nie było- urodziła...to kawał ciężkiej odpowiedzialnosci, stresu i wszytskiego

Gość viceklita
a jak było 2000 lat temu ? kobieta przy piersi dziecko trzymała a malec ssał i spał , kuupę zwalił , matka jego mchem podtarła i w kałuży wymyła a wojownik wstał z posłania a akurat na skórze dzika leżał, przeciągnął się i pierdnął siarczyście , wziął łuk i strzały i powiedział po celtycku , No STARA, teraz idę upolować jelonka na obiad, wrócę za dwa księżyce

Gość zyczliwaaa8
a chooooj nas obchodzi kejt??? czemu o dzieciakach komorowskiego nie psizesz???jakei maja rozterki kryzysy i jaka robią kupe? kejt mieszka w rodzinnej wiejskiej posiadlosci....ma lajtowo...zdala od dworu,przy rodzicach...napewno stac ja na pampersy napewno m anajlepszych lekarzy... i dzieciak ma co jesc. a pololowa kafeterian ma depresje...i nikt o tym nie mowi :p

Gość gość
Globe to wymyślił. W tym szmatławym piśmie ciągle takie pierdoły o rodzinie królewskiej się pojawiają że można spaść z krzesła. To bzdura.

Gość gość
no bo tam są króle!!!! to wazniejsze 2000 tak może było, ale nie teraz;-p

Gość viceklita
generalnie to nic się nie zmieniło od 2000 lat , kiedyś facet tuż po porodzie swojej kobiety brał łuk i strzały aby w buszu polować a dzisiaj facet po porodzie żony wskakuje do swojego F-16 i leci polować co różni tych facetów ? 2000 lat temu nie było paparazzi i dziennikarzy !

Gość gość
Mogę się założyć że książę William jest wspaniałym ojcem i poświęca dużo czasu Kate i dziecku :)

Gość Pjdamtjda
Nawet jezeli to prawda to co w tym dziwnego?To wkoncu tez normalna kobieta,nawet jezeli jest ksiezna. Sama mowila ze to ona z mezem beda sie zajmowac malym,a nianka bedzie tylko na ich wyjazdy. Wiec jest zmeczona.

Gość gość
no ja wiem...ale ciekawe czy już go kochają bardziej od siebie wzajem;-pp

Gość gość
Mają stałą niańkę tą samą która zajmowała się Williamem.

Gość gość
mówią, że nie korzystają, ale ja nie wierzę ale jak nie niania, to kucharka, sprzątaczka....tak czy owak mają lżej;-p