Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE WAŻA WASZE ROCZNE DZIECI ILE WZROSTU

Polecane posty

Gość gość
Mój nie ma roku, 10 dni skończy dopiero 9 miesięcy, ale i tak nawet jak urośnie, to będzie najmniejszym (tutaj) rocznym dzieckiem. Teraz ma 68-69cm.. Chciałabym, żeby przez te 3 miesiące dobił do 74cm.. ale to raczej niemożliwe :(

Gość gość
Moja tez z tych mniejszych. 13 miesięcy i około 74 cm i 8,9 kg.

Gość gość
Moja z tych większych - 84 cm

Gość gość
02.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość 98 cm, 14 kg .............. i znowu wielkolud, stworzony w wyobraźni swojej matki

Gość gość
ponieważ roczne dziecko ze wzrostem 98 cm to wybryk natury, jesli rzeczywiście istnieje

Gość gość
ważące w dodatku 14 kilo? toż to opis 2 a raczej 3 latka

Gość gość
78 cm waga 9 kg wiek 14 mies

Gość gość
84/12kg/rok i m-c

Gość gość
Pisałam, że synek mały.. że chciałabym by na roczek miał te 74cm, ale nie będzie miał.. Za tydzień kończy roczek i ma jakieś 72cm.. muszę dokładnie zmierzyć.. no ale z tych mniejszych dzieci. Waga przybliżona (na zwykłej, domowej) pomiędzy 9100-9400 (zależy od pory dnia i czasu jaki minął od jedzenia. Z jednej strony szkoda, że taki mały.. a z drugiej cóż.. oszczędność na ubrankach.. teraz nosi 62-68.. niektóre (te mniejsze) 74. (a niektóre 74 to po prostu ogromniaste). W foteliku do 13 kg spokojnie się jeszcze mieści.. żeby głowa wystawała to brakuje dobrych paru centymetrów.

Gość gość
Mój też malutki. Wprawdzie ma 9mc, ale mierzy 71cm i waży 8kg. Na pewno wyciągną się jeszcze;)))

Gość mama malej kajci
moja corka chyba jest dluga...ma 3 msc i 63,5 cm 6kg , 97 centyl. urodzila sie 56cm i 3670. ale teraz nosi ubrania na 68 i 74(te mniejsze) co bedzie na rok? Ja mam 165 za to maz 195.

Gość gość
06.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Pisałam, że synek mały.. że chciałabym by na roczek miał te 74cm, ale nie będzie miał.. Za tydzień kończy roczek i ma jakieś 72cm.. muszę dokładnie zmierzyć.. no ale z tych mniejszych dzieci. Waga przybliżona (na zwykłej, domowej) pomiędzy 9100-9400 (zależy od pory dnia i czasu jaki minął od jedzenia. Z jednej strony szkoda, że taki mały.. a z drugiej cóż.. oszczędność na ubrankach.. teraz nosi 62-68.. niektóre (te mniejsze) 74. (a niektóre 74 to po prostu ogromniaste). W foteliku do 13 kg spokojnie się jeszcze mieści.. żeby głowa wystawała to brakuje dobrych paru centymetrów. xxxxx aż tak bardzo się nie martw, u nas było podobnie nawet było 70 cm na rok a w 8 miesięcy urósł 10cm, na wadze niewiele przybrał, ok. 600g.

Gość gość
70? to jeszcze mniej niż mój.. A jaki wzrost po urodzeniu? mój 52cm chociaż wiadomo, że to mierzenie, to takie sobie.. no nic.. na razie rośnie sobie, ale powoli.. Mam nadzieję, że kiedyś te 175cm osiągnie :)