Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE WAŻA WASZE ROCZNE DZIECI ILE WZROSTU

Polecane posty

Gość gość
tez mysle, ze jakas mamuska sie nudzi i pisze by sprowokowac kłotnie:D ......................... 74-78 jest idelanie jak na rocznnika

Gość gość
gość Mój syn 13 miesięcy 74 cm, 8,2 kg - mój miał podobnie, miał robione badania wszystko ok

Gość Rafaella4
to czy dziecko będzie wysokie widać nie tylko po wzroście ale i po stopie .Dla przykładu to moja 7 letnia córcia mierzy 132 cm i nosi rozmiar buta 35 ! Na pewno będzie wysoka ;) Ja stawiam na 180 cm bo sama mam 176 a mówi się, że dzieci przerastają rodziców

Gość gość
heh, bo mamuski pewnie mierza dziciaka na leząco z o*******etymi paluszkami do przodu i te kilka cm dojdzie:D tak jak noworodki mierzą:D

Gość gość
to co się mówi, a to co jest, to dwie różne sprawy:D ja akurat jestem najniższa w rodzinie, nie przerosłam ani mamy, ani taty, ani brata więc różnie to bywa;)

Gość gość
O matko też jestem w szoku tymi 90 cm, szczerze mówiąc nie wierzę w to ;)

Gość gość
, nie przerosłam ani mamy, ani taty, ani brata więc różnie to bywaoczko.gif ...................... to trzeba było fajek nie jarac to byc urosła:D

Gość gość
ale nie musisz mi wierzyc, po co mam ściemniac, ze moje dziecko mierzy 80 jak mierzy 86:) widzisz jakis sens tego, bo ja nie my jetesmy w wysokich rodzin, ja 185, maz 190, nasi rodzice oboje i dizadkowie takze

Gość gość
nigdy nie paliłam i do dziś nie palę więc z tym akurat 100% pudło:P mam jednak bardzo duże skrzywienie kręgosłupa w okolicy lędźwiowej i podejrzewam, że to mogło mieć wpływ, że jestem najniższa w rodzinie

Gość gość
to pewnie jestes adoptowana albo listonosz zrobił:D innej opcji nie ma:D

Gość gość
Mój ma 77 cm. Nie wiem ile waży

Gość gość
Mało jeszcze wiesz jakimi to wymyślonymi głupotami potrafią się ludzie dowartościowywać, nie tylko wzrostem dzieci ;)

Gość gość
hehe no na pewno jestem adoptowana:D skóra z ojca zdjęta:D to chyba nie jest jakiś ewenement na skalę światową, że rodziców nie przerosłam? a może jednak?:D zgłoszę to do księgi rekordów Guinnessa:P

Gość goscv
znam dziecko które jako roczniak miało 98cm i ważyło 16 kg urodziło się prawie 5 kg i 63 cm więc co się dziwić, rodziców ma normalnych ojciec 182 matka 165cm, do tej pory a ma 3 lata jest większy od rówieśników o głowę wygląda na 5 lat

Gość gość
no tak, w necie to wszystko jest możliwe nawet roczniak 98 cm:O

Gość goscv
nie mam powodów by kłamać bo to nie moje dziecko :) moja córa jak napisałam wyżej miała 98cm w wieku 3 lata

Gość gość
zgadzam sie moj urodzil sie majac 62 cm i waga 5500, oczywiscie cc, jescze roczku nie ma,prawie 11 m-cy ale jest najwiekszy, bo mam kontakt z 4 dziewczynami ktore w tym samym czasie urodzily i spotykamy się mierzy -80cm, wazy 9kg

Gość gość
interesujące jest, że tak dokładnie znasz wzrost jakiegoś obcego dziecka:P

Gość gość
z kim się zgadzasz? bo Twój obecnie 80-cio centymetrowy, a urodzony z waga 5500g i 62 cm, to raczej liliput przy tym 98 cm roczniaku:D

Gość goscv
znam bo to chyba anomalia i to dziecko mojej najlepszej przyjaciółki byłam na roczku i kupowałam ubranko więc chyba wypadało wiedzieć :)

Gość gość
no niestety, ale nie wierzę w te 98 cm;) chyba, że zobaczę:D

Gość gość
no przy tym kolosie to liliput:D, ale przy dziciach w swoim wieku to jednak gigant:D

Gość goscv
no karty z bilansu od koleżanki nie będę wyciągać :) ani kserować ani tym bardziej upubliczniać - przykro mi

Gość gość
mnie akurat przykro nie jest więc luz;) nie przejmuj się:D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] goscv no karty z bilansu od koleżanki nie będę wyciągać usmiech.gif ani kserować ani tym bardziej upubliczniać - przykro mi xxxxxxxxxxxxxxxxxx hahha, te debilki z kafe zawsze chca dowodow:D a nawet jakby je dostały to i tak bedzie, ze to kogos innego:D jakie dno tu siedzi

Gość goscv
nie ma co porównywać dzieci w niczym ani we wzroście ani w wadze ani umiejętnościach czasem są mega odchylenia a z dziećmi jest wszystko ok. Moja kuzynka kilkanaście lat temu przez takie porównywania najeździła się po lekarzach a właściwie jej rodzice z nią bo ważyła w wieku prawie 5 lat 12 kg. Urodziła się mała potem nie chciała jeść dużo przeleżeli w szpitalach. Była mega niejadkiem kilka lat po lekarzach - chociaż dziecku nic nie było bardzo r****iwa aż za bardzo - typ dziewczynki łażącej po drzewach. Była chuda jak patyk do 12 roku życia - co się jej rodzice nasłuchali, jezu żyć im nie dawali wszyscy na około, że chora że nie dożywiona, weszła w wiek dojrzewania zaczęła jeść za dwóch i teraz ma nawet lekki brzuszek :)

Gość 123mama123
moj wazy 8 kg i ma 80cm wzrostu

Gość hej7777
A mój czeternastomiesięczny synek ma 83cm wzrostu i 12,5kg wagi. Myślałam, że gigant z niego:) Jak wychodzę z nim na dwór to dwa lata potrafią mu dać, a tu się okazuje liliputem:) A swoją drogą ja mierzyłam przy ścianie, a teściowa jak mały spał centymetrem i jej wyszło 91cm...Heheh.. więc widać mierzyć można różnie:)

Gość 123mama123
bo Ty mierzyłas do pięty pewnie, a tesciowa do palcow:D i te cm sie znajdą:D