Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak się z nim poznać

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio w pracy pewien chłopak, pytal sie takiej dziewczyny jak mam na imie i ze chetnie by mnie poznal, ja jej powiedzialam swoje imie, a ona chciala mnie do niego zaprowadzic zeby nas poznac, ja sie nie zodzilam bo nie bardzo mialam czas i powiedzialam jej zeby mu powiedziala zeby przyszedl pozniej do mnie to sie poznamy z tego co wiem to podobno powiedzial ze jak znajdzie czas to podejdzie. I nie zrobil tego w ten dzien.(wtedy pracowalam na takim stanowisku gdzie bylam sama) W nastepne dni tez nie bardzo bylo jak sie poznac bo ciagle jestem zajeta, a poza tym pracuje teraz na stanowisku gdzie inne baby sa i zaraz by byly ciekawe... Nie wiem jak my mamy sie poznac? Ja mam do niego zagadac? ciale patrze kiedy idzie na przerwe bo wtedy moze byla by szansa ale nic z tego on chodzi wczesniej. Nawet gdy przechodzi kolo mnie zdarzyło sie ze że patrzyliśmy sobie prosto w oczy, ale tez sie nie uśmiechnął. Wiem jak ma na imie, nazwisko nawet znalazlam go na facebooku ale przeciez nie bede pierwsza pisac do niego. NIE WIEM CO ROBIĆ? JAKIEŚ POMYSŁY?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować