Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafejka dziejka

CHCE TYLKO POGADAC ON JEST GEYEM

Polecane posty

Gość kafejka dziejka

No wiec moj problem polega na tym ze kreci mnie taki facet ale problem w tym ze on jest gejem. Pozanalismy sie niedawno, robimy razem szkolenie, to jest glupie bo ja mam kogos, mieszkam z moim facetem ale ten poprostu mnie opetal. Jest taki zabawny, rozbawia mnie do lez, na zajeciach zawsze siedzimy razem lubie jego obecnosc...Ale wiem ze jest gejem- ubiera sie jak gej, zachowuje sie jak gej i przyznal sie ze mieszka ze "swoim chlopakiem". Ale nie wiem dlaczego mnie ciagnie do niego, glupia jestem idiotka wiem! wiem ale na to nic nie poradze! wczoraj nie przyszedl bo byl chory i caly dzien zle sie czulam bez niego jakos pusto...Och nie wiem co mi jest przeciez on ma faceta, jego facet przyjedzie do niego na weekend a ja czuje sie jakbym byla zazdrosna nie rozumiem...sama siebie nie rozumiem, znam go od niedawna a juz potrafie byc zazdrosna o jego faceta do tego..To chore, zreszta on jest bardzo lubiany , jestesmy 20-osobowa grupa a wszyscy do niego lgna, zwlaszcza dziewczyny lubia jego towarzystwo, on zreszta jest bardzo towarzyski, wesoly, uroczy..ale co z tego jak gej a ja jestem o nich wszystkich zazdrosna ze bardziej lubi ich niz mnie...ach glupia jestem. jutro zostaje z nim po zajeciach zeby sie uczyc uwielbiam sie z nim uczyc sam na sam...lubie te momenty kiedy moge go miec tylko dla siebie mimo ze i tak to nic nie zmieni bo jest gejem! chcialam sie tylko wygadac napiszcie cos, nie chce rad bo w sumie nic tu do poradzic nie mozna...

Gość kafejka dziejka
HOP HOP

Gość kafejka dziejka
A tak w ogole to zastanawiam sie czy gej moze zmienic orjentacje seksualna i np spotykac sie z kobieta czy jesli jest gejem to juz na amen

Gość kafejka dziejka
nikt nie chce pogadac?

Gość kopalnia z drewna
rany ale sobie komplikujesz zycie kobieto! przeciez jesli on lubi facetow to ty nie masz szans

Gość kafejka dziejka
Nic na to nie poradze..nie chce sobie komplikowac zycia ale ja poprostu lubie go coraz bardziej, lubie z nim przebywac, lubie jak sie smieje , jest zabawny i ma fajne poczucie humoru. Nawet nie wiem dlaczego on mnie tak bawi i dlaczego robie sie o niego zazdrosna! w tym caly problem

Gość kafejka dziejka
gosc- o widze ze nie jestem sama...Dlaczego niektorzy geje sa tacy pociagajacy?...i nie moge powiedziec ze jestem w nim zakochana- znamy sie zaledwie od 2-3 tygodni, nie wiem nic o nim, o jego zyciu tyle co spedzamy razem dzien na szkoleniu ktore zreszta za miesiac sie skonczy, on pojedzie w swoja strone ja w swoja ale poki co caly czas mysle o nim