Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulisia993

Slub i rozwod

Polecane posty

Gość paulisia993

Dwa miesiace temu w Anglii wzielam slub cywilny z Pakistanczykiem, jednak nie jestem z nim w pelni szczesliwa. Mamy zupelnie rozne charaktery, nie dogadujemy sie. Poza tym teraz jestem pewna ze kocham jego kolege...a on kocha mnie i chcemy byc ze soba. Jak szybko moge uzyskac rozwod i co jest mi do niego potrzebne? I pomimo naszej niezgodnosci charakterow, czy po rozwodzie on bedzie mogl zatrzymac wize przy sobie? Jednak martwie sie o niego, bo wiem, ze kilka lat temu uciekal ze swojego kraju i za zadne skarby swiata nie chcialby tam wrocic. Bardzo prosze o pomoc.

Gość gość
Zgadzam sie z przedmowca,tak to jest jak cipunia zaswedzi a potem placz.....glupia pipa jedna...ech....nawet nie jest mi szkoda takich bab!!!!!!

Gość gość
Aw Anglii to dopiero po 2 latach możesz składać pozew o rozwód- w momencie jak nie mieszkacie ze sobą Gdzie ty miałas rozum 2 mies temu? Ze ci sie tak szybko dowiedziało? A może kasę za fikcyjny ślub wzięłas a teraz kombinujesz?

Gość Tak to jest jak bierze się
fikcyjny ślub.Teraz się męcz.

Gość Magdaaaaaaaaaaaaaaa
po co ci byl slub jak wiedzialas ze macie inne charaktery i nie pasujecie do siebie pewnie na kase polecialas

Gość gość
2 lata separacji przed Toba teraz

Gość paulisia993
zadna kasa, po prostu przed slubem byl zupelnie inny. i zadalam potanie, nie zycze sobie odpowiedzi w stylu PEWNIE CIPCIA ZASWEDZIALA, bo nie pytalam was o to czy mam z nim spac czy nie. niech was to nie interesuje. dobre?? a osobom ktore udzielily mi informacji bardzo dziekuje