Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet jakby sie oddala

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem 9 miesiecy. Na poczatku spotykalismy sie 2 razy w tygodniu, teraz juz raz. On od pewnego czasu odpowiada na komunikatorach dosc zdawkowo. Pisze/mowi, ze kocha itd, a ja czuje chlod jakis, brak serdecznosci i prawdziwego zaangazowania w rozmowe. Mam wrazenie, ze to poczatek konca. Pewnie poznal inna.

Gość olaaaaaaaa88
niekoniecznie inna, moze po prostu juz cie nie kocha..mialam to samo, zerwal ze mna bo sie ' pomylil'

Gość casualty_of_society
'niekoniecznie inna, moze po prostu juz cie nie kocha' nie ma to jak wsparcie kafeterian :D zaufaj swojej intuicji - jesli czujesz, ze sie oddala to na pewno tak jest. pytanie co chcesz z tym zrobic.

Gość gość
ten stan ci minie. poprostu musisz pocierpiec. a jak to jest, ze on cie widział i nic nie nzagadnął. widzisz, wcale nie jest z niego taki wspaniały gośc. zostawił cie, cierpisz, a on nic. on nie jest wart takiego cierpienia.

Gość gość
sory, to wyzej było do oliiiiiiiiiiiiiii

Gość oolaaaaaaaaa88
casu cos tam - Nie chodzi o wsparcie, kilka tygodni temu zalozylam temat i też sie zalilam, az w koncu wyszło co i jak... oddalał sie, z dnia na dzien, ja myslalam, ze wszystko w porzadku, ze jest dobrze...i pisalam jakby nigdy nic, mile smsy itd.. a On nie odpisywał, zbywał, jakby chcial tego uniknac, az w koncu powiedzial, ze nie chce ze mna byc, bo to nie jest to, czego oczekuje od zycia.

Gość casualty_of_society
oolaaaaaaaaa88 - dlatego napisalam, ze trzeba zaufac intuicji. jezeli ktos sie oddala bardzo latwo to wyczuc. poza tym pewnie kazda z nas to przezywala, a potem doszlysmy do siebie - taka jest kolej rzeczy. ja mialam na poczatku roku dokladnie taka sama sytuacje jak ty, a teraz juz nawet o tym patafianie nie mysle.