Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka dieta ma sens

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny. Potrzebuje zgubić 8 kg. Mam 166cm wzrostu i waże 68 kg. W ciągu 2 lat przytyłam 10kg, miałam troche problemów, depresje zabijałam jedzenie. Po wizycie u specjalisty już jest lepiej. I pora wziąść się za siebie. Nie chce stosować żadnych wspomagaczy - proszów itd. Nie chce też żadnych diet 5,10 dniowych. Poprostu mam za cel pozbyć się tych kg do stycznia. Nie wiem czy to się uda jeśli: fitness 5 razy w tygodniu, dieta zdrowe odzywianie - ciemne pieczywo, bez smażonego, słodyczy, alkocholu i ostatni posiłek o 18. Chyba, że macie jakąś rozsądną inna dietę - która wyklucza jakieś produkty w celu zgubienia nieszczęsnych kilogramów :) ale też nie jest jakaś drastyczna i nie wymaga skomplikowanych przygotowań potraw.

Gość gość
Jak nie ćwiczyłaś to idź na ten fitness, zmień dietę na zdrowszą mniej tłustą więcej warzyw i nie jedz za często słodyczy fast foodów chipsów itp to naprawdę wystarczy żeby schudnąć nie trzeba ze wszystkiego rezygnować i kombinować z dietami, jedz normalnie tylko mniej plus ruch i będą efekty :)

Gość bandziur
ja tez przytyłam, teraz jesien jeszcze i juz w ogole mi sie nie chce, ale dzis zmiany! Zjadłam owsiankę na sniadanko z borówkami i filiżanką figura detox a teraz lece pobiegac troche bo słonko wyszło i jest miło :)

Gość Irka349
Mnie też się przytyło troszeczkę i dlatego zdecydowałam się coś z tym zrobić. Poszukałam diety, którą wcześniej stosowałam i zapisałam się na zajęcie do klubu fitness. Na razie chodzę miesiąc i udało mi się zrzucić 4 kilo, ale jeszcze muszę się postarać, bo mam zamiar zrzucić jeszcze 7 . Dlatego zdecyduję się na dokładnie takie tabletki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html . Koleżanka je kiedyś stosowała i sporo schudła w krótkim czasie. Może i mnie się to uda.

Gość gość
zalezy ja np codziennie robie ok 6km nie jem pieczywa, ziemniakow ani makaronow, ograniczylam slodycze i jakos w ciagu 2 mies waga ani drgenla

Gość gość
ostyatni posiłek 3 godziny przed snem, czyli jeśli idziesz pac o 23, to 19.30-20, poza tym żeby schudną powinnaś ograniczyc limit kaloryczny, nie pisze od razu o dietach bardzo rygorystycznych, ale jakieś 1500kcal byłby dobrze to mit, że nie je się po 18

Gość gość
mobilizacja trzymanie sie tych zasad - pierwszy sukces po miesiącu

Gość Olcia Dubicka
Jedz częściej a mniejsze porcje i to już będzie na plus dla Ciebie. Jeśli do tej pory nie ćwiczyłaś to od samego fitnessu zejdzie Ci trochę :) Mi panienka u której opiekuję się potomkami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w zniżonej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że tabletki są sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co stawia ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co także nasila mój spokój