Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga po uwadze szok

Polecane posty

Gość gość

ogladacie uwaga po uwadze? normalnie krew sie gotuje i lzy same leca...co sie k***a dzieje z tym swiatem?????

Gość gość
To k***a napisz o czym jest cipo

Gość gość
o tym jak matka zakatowala z konkubentem dziecko,o kilku takich przypadkach...po prostu siedze i placze

Gość gość
Za to wszystko odpowiada nasz p******y kraj , ludzie maja stresy brak pieniedzy i zero szans na polepszenie zycia

Gość gość
ale jak mozna zakatowac wlasne dziecko albo pozwolic na to komus innemu.No jak k***a tak mozna??? sama mam synka tez wiktora i tak mi strasznie szkoda tych niewinnych dzieci.... zastanawia mnie tez dlaczego przewaznie slyszy sie o chlopcach,a nie dziewczynkach

Gość gość
znaczy ze co,ze chopcy mniej kochani?

Gość gość
za to u nas gdy podrzucono kolejne dziecko do okna życia, to było zdziwienie że to chłopiec bo dotąd były dziewczynki ogólnie naród nam ginie, zaczyna się od agresji i zabijania własnych dzieci jako matka rozumiem te zjawisko

Gość gość
Rozumiem Ciebie , ja nie ogladam takich programów za wrazliwa jestem .Ja uwazam ze ktos kto zabija swoje dziecko powinien byc wykluczony ze społeczeństwa , jestem osoba która zna przypadek z przed lat takie głosne morderstwo pokazane w tv jak sasiadka moja zabiła dziecko Rafałka , pamietam jak sie z nim bawiłam był taki malutki :( powiesiła go na klamce na rajstopach przezyłam szok .Ta kobieta jest juz na wolnosci i do tej pory jako dorosła kobieta mysle nad tym dlaczego .Jej powód był taki bo był niegrzeczny i była uwiazana w domu