Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Karola

Potrzebuje Cię ukochany

Polecane posty

Gość Mała Karola

Żebyś wszedł do mojego łóżka, ustami ściągnął moje majteczki, warcząc przy tym pożądliwie, potem języczkiem przejechał przez moje udo aż do mojej wilgotnej cipki, poliż ją, posmakuj, jest w końcu tylko twoja i pragnie cie. Mmmm Ah, tak kochanie, jedź teraz swym cudownym językiem wyżej, zerwij ze mnie koszulę i chwyć dłonimi moje piersi. Nie mieszczą ci się w dłoni prawda? Po twoim błysku w oku stwierdzam, że właśnie za to je uwielbiasz... A teraz poliż je, podrażnij moje sutki swym językiem, czujesz jak twardnieją, chwyć je ustami i ssij, potem przygryź zębam, tak, tak to właśnie uwielbiam! Czuje jak na dole twój penis ociera się o moją cipkę... Ale musi poczekać, teraz chodź do mnie i wsadź mi swój cudowny języczek w me usta, chce poczuć jego smak... A potem pieprz mnie z całą swą siłą... Ukochany mój co ty ze mną zrobiłeś? Z aniołka stałam się diabełkiem. 😘

Gość makro89
piękny scenariusz czy mógłby sie zamienic w realistyczny? :)

Gość gość
Maleńka pisz tutaj to się bardziej zabawimy paweł23342@wp.pl :classic_cool:

Gość gość
Jak ja cie wypieszcze to wstać nie będziesz mogła!!!!!

Gość gość
nic sie nie zmienilas, kocham cie za to pisanie :) tak zrobie, przeciez wiesz, ze to nieuniknione

Gość lubujący się w dużych cyckach
( . Y . ) ) ( ( y )

Będę na ciebie czekać dzisiejszej nocy, założe twoje ulubione czerwone majteczki z czarną koronką i czarną obcisłą koszulkę. 😘

Gość gość
usmiechnij sie do mnie na smsa i tak zrobimy

Gość gość
Dlaczego moja kobieta nie potrafi tak nakręcać? 😭 Żeby chociaż potrafiła jedno zdanie tak sklecić, a nie woli się wymigiwać i być j***ną kłodą! Mam już dość

Gość gość
zwalilem poraz drugi

Gość karolajna real
Jak dla mnie za bardzo infantylne: "języczek", "diabełek", "majteczki" :-o obstawiam, że masz 15 lat 🖐️

Gość gość
karolajna real - a ty pewnie jesteś stara zazdrosna kłoda więc w*********j stąd obwisła p**do. :classic_cool:

Gość karolajna real
Nie jestem stara i nie prowokuj mnie, bo mi się nie chce 🖐️

Gość gość
przecież wiesz, że ja to ja, a ja wiem ze brak ci trochę odwagi, ale nie może być ciągle tyle niepokoju w tobie i niepewności czy aby, nigdy nie posuniemy się o krok a ty trwać będziesz w pisaniu

Dajcie sobie spokój. :O Dziewczyna jest zboczona i słodka zarazem, nie każdemu musi się to podobać ale nie znaczy, że mamy kogoś oceniać, więc darujcie sobie wyzwiska i teksty "założe się, że masz 15 lat!" bo to świadczy źle o was. Mi się podoba, daję 4+. :classic_cool:

Gość karolajna real
Źle, to by o mnie świadczyło, gdybym zeszłą do poziomu gościa " karolajna real - a ty pewnie jesteś stara zazdrosna kłoda więc w*********j stąd obwisła p**do." Opinia, ocena, ma to do siebie, że zazwyczaj jest subiektywna 🖐️

Gość gość
pieerdol ich, popiszmy na mailu, widzę ze już możemy

Gość gość
a jak myślisz, dziwnie to poukładałaś, nie łatwo było tęsknić, ale obiecałem więc tęskniłem

Gość gość
recio znasz mala karole?