Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allicaj

kłucia po prawej stronie pochwy w 32tc

Polecane posty

Gość allicaj

czy miał ktoś kłucia dokładnie z prawej strony pochwy dokładnie to jest miejsce obok sromu z prawej strony. te kłucia lekko bolą

Gość Tosisława
Teraz to już wszystko bedzie Cie kuło i bolało :) Może to skurcze przepowiadające albo może macica sie opuszcza. Jak sie martwisz to skonsultuj to z lekarzem

Gość allicaj
dzięki, a jesli to to o czym piszesz tzn, ze ja bede za chwilę rodzić? z tego co wiem to skurcze przepowiadające wystepuja na krótko przed porodem. z moim ginekologiem jest tak, ze wizyte mam dopiero za 3 tygodnie, a co jestem na wizycie i wspomnę mu o jakimś kłuciu to ciagle tłumaczy mi, ze to normalne, zwlaszcza, ze to moja pierwsza ciąża.

Gość Tosisława
nieeee, spokojnie to są tzw skurcze Braxtona-Hicksa . Tu masz link http://polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10013569.html A może maluch Ci na coś uciska i Ci ból promieniuje. Połóz się, poleż chwilę jak nie ustąpi to skontaktukj sie z lekarzem nawet telefonicznie

Gość gość
Ja tez mialam co rusz dziwne klucia i nie urodzilam wczesniej. Po prostu taki urok duzej ciazy. Skurcze przepowiadajace mialam od 26 tygodnia a syna urodzilam po terminie.Autorko nie przejmuj sie a jezeli bardzo cie to martwi to podjedz do szpitala,zbadaja,sprawdza i przestaniesz sie denerwowac ja bynajmniej tak robilam :) duzo spokoju i wytrwalosci do rozwiazania zycze ;)

Gość allicaj
dziekuje :) uspokoiłam się...

Gość gość
Mogą to być poprostu rozciągające się więzadła. Ja tak miałam od 26 TC a teraz jestem w 37 TC i nadal w dwupaku ;)Fakt dzidzia duża. Nie panikuj, jak lekarz mówi, ze dobrze to dobrze. Ps. Wczoraj ledwo na II piętro weszłam, tak mnie w pahwinach kuło...

Gość allicaj
ogólnie staram sie nie panikować :) tzn gdyby te kłucia były w pachwinach to ok ale ja to odczuwam jako takie dźgnięcie sekundowe dokladnie na tym płacie obok sromu nie dalej. chyba, ze promieniuje od pachwiny...