Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tropix

pomozcie prosze

Polecane posty

Gość tropix

hej mam 30 lat, niedawno rozstalam sie z mezem, bylismy razem 12 lat. nie jestem za bardzo zorientowana w relacjach damskomeskich wiec dlatego pytam tu na forum. otoz miesiac temu bylam ze znajomymi na domowce i poznalam tam chlopaka w moim wieku... reszta towarzystwa byla duzo mlodsza.. jako ze wszyscy inni szli poizniej na impreze a tylko my dwoje nie, to ten chlopak zaproponowal ze mnie odprowadzi do domu. zgodzilam sie. milo sie rozmawialo po drodze. gdy doszlismy do mojej ulicy podziekowalam mu i sie rozstalismy... nie chcialam zeby dokladnie wiedzial gdzie mnieszkam... pozniej juz nie mielismy zadnego kontaktu. otoz kilka dni temu ten chlopak pytal sie mojej kolezanki z ktora pracuje razem co u mnie slychac... ona mu powiedziala zeby zadzwonil do mnie i sam spytal a on na to ze nie ma mojego numeru. wiec ona powiedziala ze spyta mnie czy moze mu dac. czy to oznacza ze jest zainteresowany mna czy tylko tak sobie pyta? on tez nie dawno sie z kims rozstal...

Gość tropix
nikt nie ma zdania na ten temat? nikt sie nie wypowie?

Gość gość
my generalnie bierzemy numery gdy ktoś jest warty lepszego poznania a potem to się zobaczy

Gość tropix
czyli ze jest zainteresowany?

mysle , ze tak .Troche jest niesmialy chyba ale moze bedzie ciag dalszy .Podobal Ci sie chociaz ?

Gość gość
myślę, że jest tobą zainteresowany

Gość tropix
tak spodobal mi sie ale nie dalam mu tego w ogole odczuc.... dlatego jestem ciekawa co to oznacza i czy moze cos z tego bedzie :)

Gość tropix
a tak w ogole to nie mieszkam w polsce i tutaj ciezko poznac jakiegos sensownego faceta... dlatego tez mam nadzieje ze on jest zainteresowany i ze cos z tego bedzie....

Gość gość
Masz 30 lat a zadajesz pytania jakbyś miała 13 i była upośledzona, ty nie wiesz czy jest zainteresowany a my mamy to wiedzieć, niby skąd :-O Nie interesuje się tobą ale jest taki głupi jak ty i uznał że dlatego się o ciebie zapyta, bo to logiczne :-)

Gość gość
hahhaha ale zes pojechal.... nie jestem glupia tylko niedoswiadczona w kontaktach damsko meskich. ostatni raz randkowalam jak mialam 18 lat... czasy sie zmieniaja... poza tym pytam jak wy myslicie czy to ze chlopak pyta o mnie moze swiadczyc o jego zainteresowaniu... czy tez po prostu faceci pytaja tak sobie bez przyczyny