Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammy land

Jestem tą złą bo palę papierosy w ciąży

Polecane posty

Gość mammy land

i na każdym kroku widzę i słyszę jak mnie krytykują .Najlepsze są mamuśki które same jarają ale nie potrafią się przyznać tylko po kątach palą .Co za naród

Gość gość
Nikogo tym nie sprowokujesz i nie wywilas sensacji ze kazdy bedzie na ciebie najezdzal ... Wiec daruj sobie :) nikogo to nie interesuje ;)

Gość mammy land
jestem pewna że ta co pali nałogowo robi to także w ciąży !!! Dlaczego sie nie potraficie do tego przyznać a tylko obrażacie palące ciężarne

Gość exdebill_po_wakacjach
co cię interesują inne mauśki? swojemu dziecku szkodzisz przecież!

Gość gość
no i na zdrowie najwazniejsze, zeby to na moje dziecko nie trafiło, ze swoim zrób sobie co zechcesz, mozesz nawet zamienić sie w Kasię W.

Gość gość
ja tez paliłam w ciąży (całą ciążę), póki co z córa ok, ma 10 lat i ma się dobrze jak narazie, nie choruje za często itd

Gość gość
Po co jej odpisujecie ,??? Tylko o to jej chodzi

Gość gość
Skoro jesteś przekonana to po ch*j zakładasz temat. Jestem przekonana, ze jest bezdennie głupia i tyle.

Gość gość
a na cholerę kogoś wyzywasz od głupich, taka mądra jesteś

Gość gość
wy tylko potraficie wyzywać tu wszyscy to jest chore

Gość gość
witaj mamyland. ja tez palilam w ciązy i to na balkonie. jaki to obciach zobaczylam dopiero gdy moja sąsiadka wyszla z brzuchem na balkon. ale wstyd:( wiem tylko, ze w szpitalu nie wzielam fajek bo sie wstydzilam co za obciach!!!!!!!!!!!!!!!!! no i dobrze, bo laska ktora kopcila mocne czerwone papierosy miala 3 razy oksytocyne i nikt sie z nia nie pierdaczył bo jak miauknela to powiedzialy, ze jej wina ze dziecko ma antybiotyk po porodzie bo palila pakę fajów na dzien. sprawa sumienia, dla mnie okropna rzecz, okropna. ja palilam 5na dzien, ale po 6 papierosie snil mi sie Oswiecim, komory gazowe i moje chore dziecko. ja chociaż żałuję:( rzucaj i zachodz w ciążę.