Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani pracująca w domu

gospodyni domowa a słowa przecież ty SIEDZISZ tylko w domu

Polecane posty

Gość pani pracująca w domu

Witam drogie Panie. Piszę tu w przerwie między praniem a gotowaniem. I tak sobie myślę dlaczego tzw. kura domowa to też nie zawód. Przecież nieraz my kobiety w ciągu dnia wykonamy więcej ważności niż nasi faceci pracujący zawodowo. A nikt nam za to nie płaci. Ja rozumiem sprawia mam to przyjemność ale choćby mała sumka pieniężną co miesiąc na pewno by się przydała. Sama nieraz wieczorem padam na twarz ze zmęczenia a od ślubnego słyszę przecież ty siedzisz w domu to czym się zmęczylas? Że juz nie wspomnę o kobietach które mają dom i pracują zawodowego.. Czy was kobietki też denerwuje ten test -przecież ty tylko siedzisz w domu a nie pracujesz?

Gość Bo robisz dokładnie to samo
co kobiety które pracują na pełen etat. One też karmią dzieci, gotują im i mają posprzątane w domu, piorą, prasują itd. A Ty robisz tylko to czyli masz na to maaaaaaaaaasę więcej czasu niż te pracujące.

Gość gość
niech wezmie miesiac urlopy, ty na miesiac wyjedz na wakacje i po twoim powrocie wymienicie doswiadczenia jestem pewna ze bedzie o czym rozmawiac :classic_cool: